Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 15:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανακοίνωσε έξι “διαζύγια”

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανακοίνωσε έξι “διαζύγια”

 

Εξι μεταγραφές μετρά μέχρι σήμερα η Κυπαρισσία, που χθες γνωστοποίησε και ισάριθμα “διαζύγια”.

“Ο Α.Ο Κυπαρισσίας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Δασκαλόπουλο Βασίλη, Μικελόπουλο Γιώργο, Μπακόπουλο Γιώργο, Αντωνόπουλο Σπύρο, Αστερή Θεόδωρο και Νικολόπουλο Γιάννη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΚ που θα έχει τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η διοίκηση θέλει να δει ξανά την Κυπαρισσία να πρωταγωνιστεί. Γι’΄αυτό και έχει συμφωνήσει με παίκτες πρώτης γραμμής (Μπουτσικάκης, Τζανέτος, Μπάρκας, Κόλλιας, Ντουγέρογλου, Σούπουλι) και έπεται συνέχεια. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού , που αγωνιζόταν φέτος σε ομάδα της Γ’ εθνικής, ενώ υπάρχει πρόθεση και για την απόκτηση αμυντικού.

Με αυτές τις κινήσεις θα έχει συμπληρωθεί σ’ ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ, χωρίς να σημαίνει ότι η Κυπαρισσία θα πει “όχι” αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην πορεία. Από την περσινή ομάδα, μετά και την παραμονή του Μιτρόφ, η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Ανδρουτσής.

Τέλος να σημειωθεί ότι μεθαύριο θα γίνει και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θα υπάρχουν απουσίες. Ορισμένοι έμπειροι παίκτες θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.