Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 12:48

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική νίκη 2-1 στη Γαστούνη με ανατροπή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική νίκη 2-1 στη Γαστούνη με ανατροπή (φωτό)

 

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 στη Γαστούνη επί του τοπικού Αίαντα πήρε χθες η Κυπαρισσία.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την Τριφυλιακή ομάδα, απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο που στοχεύει στον τίτλο στην πρώτη κατηγορία της Ηλείας και έχει στο ρόστερ του πολλούς παίκτες που προέρχονται από εθνικές κατηγορίες.

Ο ΑΟΚ που έπαιξε δίχως τον Τσαγκάρη, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, όμως αντέδρασε στο δεύτερο και πήρε τη φιλική νίκη.

Στο 30’ μετά από πάσα του Δούλου ο Καράμπελας με πλασέ έγραψε το 1-0.

Τζανέτος και Μπουτσικάκης τα γκολ 

Στο δεύτερο μέρος η Κυπαρισσία ανέβασε την απόδοση της και έφερε το ματς στα ίσια χάρις σε τέρματα δύο παικτών από την Ηλεία. Στο 62’ η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκίνη. Ο Τζανέτος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86’ η ομάδα της Γαστούνης είχε δοκάρι με πλασέ του Καράμπελα.

Ο ΑΟΚ στο 90’ βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφείρη ο Μπουτσικάκης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γκίνης, Γεωργόπουλος, Καράμπελας, Μπουρούκης, Σταθάτος, Μπατζακόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Δούλος.

Επαιξαν οι Παπαχριστόπουλος και Βράπη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρούτσης, Ζαφείρης, Κ. Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Σούπουλι, Γεωργιόπουλος, Σπυρόπουλος, Βασίλεφ (15’ λ. τρ. Δημητρακάκης ), Τζανέτος.

Επαιξαν και οι: Καμαρινός, Μπάρκας, Αθανασόπουλος, Καραβούλιας, Κοσμόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Μπαϊραμάι και Παναγόπουλος.