Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 12:55

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Είμαστε σε καλό δρόμο”, εκτιμά ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τους Τζανέτο και Μπουτσικάκη, η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή σε φιλικό ματς στη Γαστούνη με 2-1 τον τοπικό Αίαντα που είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Καράμπελα.

Η μεσσηνιακή ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας και ικανοποίησε τον Τάκη Παναγόπουλο.

“Ηταν το πρώτο μας φιλικό και τα αποτελέσματα δεν παίζουν ρόλο. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σε κάποια σημεία του αγώνα λειτουργήσαμε καλά, σε κάποια όχι. Τα φιλικά γίνονται για να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε.

Θέλουμε να γίνουμε ένα ομοιογενές σύνολο και πιστεύω ότι είμαστε καλό δρόμο”, εκτιμά ο προπονητής της Κυπαρισσίας που χρησιμοποίησε στη Γαστούνη 20 παίκτες.

Εκτός Τσαγκάρης και Κόλλιας

Χωρίς τους Τσαγκάρη και Κόλλια διεξάγονται οι προπονήσεις της Κυπαρισσίας, καθώς ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Κόλλιας έχει νάρθηκα στο χέρι. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για τα πρώτα ματς του κυπέλλου Μεσσηνίας. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην προετοιμασία. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση, αφού δεν θα γίνει το φιλικό με το Καλό Νερό. Το επόμενο τεστ είναι την Κυριακή (6 μ.μ.) στη Ζαχάρω με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Πέντε αποχωρήσεις

Παρελθόν για την Κυπαρισσία αποτελούν οι Θεοχαρόπουλος, Αριδάς, Κωνσταντόπουλος, Γεωργόπουλος και Χαραλαμπόπουλος, με τους τέσσερις τελευταίους να παραχωρούνται με τη μορφή δανεισμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει: “ Ο Α.Ο Κυπαρισσίας σας ενημερώνει ότι αποδεσμεύει λόγω σπουδών τον ποδοσφαιριστή Θεοχαρόπουλο Διονύσιο, στον οποίον ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην ζωή του, στις σπουδές του και στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι παραχωρήθηκαν με δανεισμό οι ποδοσφαιριστές Αριδάς Παναγιώτης, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, Γεωργόπουλος Παναγιώτης και και Χαραλαμπόπουλος Χαράλαμπος, στους οποίους και ευχόμαστε καλή συνέχεια”.