Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 19:01

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-1 (4-2 πέν.): Κρίθηκε στα πέναλτι με ήρωα τον Μπαχράμη

Γράφτηκε από τον

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας στην αναμέτρηση Ανδρούσα – Α.Ε. Μάνης...

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με σκορ 1-1 και στα πέναλτι οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν επικρατώντας με 4-2 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” του θεσμού.

Ηταν ένα νευρικό ματς με δύο αποβολές στο ημίωρο της παράτασης, ενώ οι Μανιάτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Ζαρακοβίτη και θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

Το 1-0 με πέναλτι του Παπαγεωργίου

Η ομάδα του Λάκη Σπάλα προηγήθηκε στο 13’ με τον Κάλλα να κερδίσει πέναλτι (το αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι) και τον Παπαγεωργίου να το μετατρέπει σε γκολ (1-0).

Ισοφάριση στο 70’ με Αλεξανδρόπουλο

Η ισοφάριση για την Μάνη ήρθε στο 70’ με κεφαλιά του Αλεξανδρόπουλου ύστερα από σέντρα του Φετάχου (1-1).

Πέντε λεπτά αργότερα η Μάνη ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Κάνιστρα η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού.

Δύο αποβολές στην παράταση

Το ματς πήγε στην παράταση με τις δύο ομάδες να έχουν χαμένες ευκαιρίες, ενώ στο 112’ αποβλήθηκαν οι Καλογερόπουλος και Φετάχου γιατί διαπληκτίστηκαν και έτσι Ανδρούσα και Μάνη συνέχισαν με 10 παίκτες.

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Μάνης ισχυρίζονται πως σε εκείνο το σημείο που υπήρξε συμπλοκή, εισήλθαν ορισμένοι φίλαθλοι της Ανδρούσας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και εκεί οι παίκτες της Ανδρούσας φάνηκαν πιο ψύχραιμοι. Για την Ανδρούσα ευστόχησαν οι Παπαγεωργίου, Βεσέλης, Ξυδιάς και Χαρίτος, ενώ πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο νεαρός γκολκίπερ Παναγιώτης Μπαχράμης που έπιασε τα πέναλτι των Χελά και Τσουλάκου και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Για τη Μάνη ευστόχησαν οι Κάνιστρας και Αλεξανδρόπουλος.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης και βοηθοί ήταν οι Τσίρμπας και Π. Νικολόπουλος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χαρίτος, Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Κάλλας (70’ Δέδες), Βεσέλης, Θεοδοσόπουλος (62’ Μπαζίγος), Καλογερόπουλος, Ιμεράσι, Σαϊμίρ.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κατσαρέας, Χατζηπαναγιώτης (60’ Κ. Σπυρέας), Π. Σπυρέας (110’ λ. τρ. Στύλα), Καμπανάρος (46’ Φετάχου), Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Τσουλάκος, Δουρούμης, Χελάς, Κάνιστρας, Αλεξανδρόπουλος.