Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 11:21

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σε ρυθμούς Γ’ εθνικής

Γράφτηκε από τον

 

Σε ρυθμούς Αστέρα Βλαχιώτη κινείται η προετοιμασία του Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ θα ταξιδέψει στη Λακωνία για να δώσει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το δεύτερο επίσημο στη σεζόν. Το πρώτο ήταν πριν από τρεις μέρες με τη Σπερχογεία, όπου οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο νίκησαν με 3-0. Μια νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ΕΠΣΜ έχει ορίσει ως γνωστόν τα ματς της τρίτης φάσης αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μέχρι χθες δεν είχε ανακοινώσει το πότε θα διεξαχθεί το Διαβολίτσι – Απόλλωνας που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει 21 ή 22 Σεπτεμβρίου. Το Διαβολίτσι ήθελε να παίξει πριν την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής (σήμερα), αλλά ο Απόλλωνας είχε διαφορετική άποψη και το ματς ίσως τελικά πάει για... Οκτώβριο.

Δύο ερωτηματικά για Βλαχιώτη

Γι’ αυτό και ο Κώστας Παλαμάρας εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Γιάννη Ζάκκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι Σταματελόπουλος και Μεμά εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Κυριακής.