Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 17:30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-1 παρ. (1-1 κ.α.): Κυριάρχησε στην παράταση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-1 παρ. (1-1 κ.α.): Κυριάρχησε στην παράταση

 

Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε χθες ο Εθνικός, καθώς επικράτησε στο Μελιγαλά με 4-1 της Ανδρούσας στην παράταση (1-1 ο κανονικός αγώνας).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με πέναλτι του Βεσέλη, αλλά ο Μπούνας ισοφάρισε στο 86’ και ο Εθνικός με περισσότερες δυνάμεις ξέσπασε στο έξτρα ημίωρο σκοράροντας τρεις φορές και δίνοντας διαστάσεις στη νίκη του.

Ο Κουρούπης στο 95’, ο Σαραντόπουλος στο 110’ και ο Λάγιος στο 115’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Το 0-1 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου από τον Καρατζούλια και αξιοποίησε ο Βεσέλης. Νωρίτερα στο 20’ ο Ξυδιάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είχε στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ο Εθνικός στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε την Ανδρούσα και αφού είχε δοκάρι με τον Κουρούπη στο 55’, βρήκε το γκολ με τον Μπούνα στο 86’.

Το 1-1 άλλαξε και τη ψυχολογία του αγώνα, με την Ανδρούσα (πήγε με 14 παίκτες στο Μελιγαλά) να μην μπορεί να ακολουθήσει στην παράταση το ρυθμό των γηπεδούχων στην παράταση. Ετσι αφότου έγινε το 2-1 στο 95’ , οι γηπεδούχοι λύθηκαν και έφθασαν εύκολα στην πρόκριση. Να σημειωθεί ότι πριν γίνει το 2-1, ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κουρούπη. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Σταυρόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρι, Λυμπερόπουλος (60’ Διακουμάκος), Μπούνας (110’ Γκαϊδόγιαννης), Χαραλαμπόπουλος., Σεμούρι, Ρουμελιώτης (70’ Καλογερόπουλος), Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος, Λάγιος, Κουρούπης (112’ Κωτσιόπουλος)

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χαρίτος, Παυλάκος, Τσαναλίας, Ξυδιάς, Βεσέλης, Παπαγεωργίου, Κάλλας (70’ Θεοδοσόπουλος), Δέδες, Ιμεράσι, Σαϊμίρ (65’ Μπαζίγος).