Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 17:55

ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ: Νέο απόκτημα ο Φιλόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τους Γιώργο Καλδή και Στέλιο Καγιανά, ο Νέστωρ Πύλου απέκτησε και τον Φώτη Φιλόπουλο από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Πυλου, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Βέργα, ΑΠΣ Αρι, Δόξα Καλαμάτας και Ακαδημία Παμίσου.

Ο Φιλόπουλος είναι το τρίτο κατά σειρά απόκτημα, αλλά όχι τελευταίο, αφού θα γίνουν ακόμα 5 με 6 μεταγραφές.

Ξεκίνησε προετοιμασία

Ο Νέστωρ Πύλου θέλει να κάνει αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής (έχει τοποθετηθεί στον 3ο όμιλο), δίνοντας ωστόσο ευκαιρίες σε μικρούς σε ηλικία παίκτες και από την περιοχή της Πύλου.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου υπό τις οδηγίες των Χρήστου και Νίκου Ντούκα που αποτελούν το τεχνικό δίδυμο. Από την περσινή σεζόν δεν συνεχίζουν οι Δημήτρης Αγγλούπας και Χαράλαμπος Μαντζάκος. Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2019-20 έχει ως εξής: Αλέξανδρος Ψώνης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, Γιώργος Καλογερόπουλος, Μάριος Χοντζάι, Παναγιώτης Κουφόγιωργας, Φώτης Κουφόγιωργας, Βασίλης Καραγλάνης, Μανώλης Μπαρδόση, Αλέξανδρος Μπαρδόση, Γιώργος Τσέρτος, Παύλος Αποστολόπουλος, Βαγγέλης Τσέλιος, Γιώργος Καλδής, Νίκος Καλδής, Στέλιος Καγιανάς, Φώτης Φιλόπουλος.