Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 16:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Με το δεξί οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ακρίτας επέστρεψε στην Α’ τοπική, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα.

H ομάδα της Κορώνης νίκησε χθες με 2-1 τη Σπερχογεία χάρη σε γκολ των Μουτζούρη και Διακουμή, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Μπίζο.

Ο Μουτζούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Διακουμής με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφερε η Σπερχογεία ήταν να μειώσει σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη στο 80’.

Η Κορώνη, ήταν καλύτερη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με τους Γεωργιόπουλο και Καπινιάρη.

Σε αυτό το διάστημα είχε δοκάρι (75’) σε πλασέ του προωθημένου Μπίζου έπειτα από κόρνερ του Διακουμή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ακρίτα είχε “σημαδέψει” το δοκάρι και στο 25’ σε κεφαλιά. Στο πρώτο ημίχρονο η Σπερχογεία έχει να επιδείξει το πλασέ του Μάραντου. Το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έριξε ψυχολογικά τους φιλοξενούμενους και η Κορώνη έλεγξε το ματς και έφθασε δίκαια στη νίκη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Χ. Μπουρίκα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Δ. Κουτσουμπός, Κρητικάκης, Τσάνι, Μάραντος, Διακουμής, Καπινιάρης (75’ Σαρέλας), Μουτζούρης (85’ Ι. Κουτσουμπός), Γεωργιόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Πετράκος, Δικαίος, Δημητρίου, Πετριτάι, Δασκαλάκης, Σαούτης (65’ λ.τρ. Τζεφερεμιναίος), Καραχάλιος, Μάραντος, Κοτσιλιέρης (85’ Γ. Δωδέκατος), Ευθ. Δωδέκατος.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη