Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 11:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Περιμένουν πολύ κόσμο την Κυριακή με Ιάλυσο

Γράφτηκε από τον

Μετά την πρόκριση στην Τρίπολη και το θρίαμβο στο Αιγάλεω, ήρθε η ώρα να αγωνιστεί η “Μαύρη Θύελλα” και εντός Μεσσηνίας.

Το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ανοίγει τις θύρες του την Κυριακή για να φιλοξενήσει το ματς της Μεσσηνιακής ομάδας με τον Ιάλυσο (3 μ.μ.) για τη δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Η Καλαμάτα θα αποκαλυφθεί λοιπόν στο... ευρύ κοινό της, μιας και στο ματς κυπέλλου με την Α.Ε. Καραϊσκάκης παρότι γηπεδούχος, έπαιξε στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενήθηκε από το Αιγάλεω. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Τετάρτη και στη “Μαύρη Θύελλα” περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων άλλωστε είναι μεγάλος και φάνηκε από την υποδοχή που επεφύλαξε στην αποστολή κατά την επιστροφή της από το Αιγάλεω.

Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει η Καλαμάτα στο δρόμο των επιτυχιών και να ζευγαρώσει τις νίκες στη Football League.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζόκιτς παραμένει τραυματίας και δεν υπολογίζεται από το Βασίλη Βούζα για τον αγώνα της Κυριακής.

Στον αντίποδα ο Ιάλυσος θα έρθει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με νέο προπονητή, αφού ο Σάκης Παπαβασιλείου παραιτήθηκε μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα και παρά τη νίκη με 1-0. Οι Ροδίτες είχαν έτοιμοι τη λύση και έδωσαν τα χέρια με τον 48χρονο Νίκο Καραμπετάκη, που θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή. Ο Καραμπετάκης έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας, ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ, όπως και του Χάιμε Βέρα που ανέλαβε τους «Κρητικούς» στα μέσα του περσινού πρωταθλήματος της Super League.

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

 

Ο Παναγιώτης Κουκουλάς από τη Λέσβο θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ιάλυσο. Η 2η αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο με το ματς Καβάλα – Αιγάλεω. Αναλυτικά τρο πρόγραμμα και οι διαιτητές:

 

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

 

Καβάλα – Αιγάλεω (3 μ.μ.)

Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος (Εβρου)

4ος διαιτητής Σαφούρης – Αργυρόπουλος (Σερρών)

 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

 

Καλαμάτα – Ιάλυσος (3 μ.μ.)

Κουκουλάς (Λέσβου), Βεργέτης (Αρκαδίας), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος διαιτητής Αυγερινός (Αρκαδίας)

Π.Ο. Τρίγλιας – Ασπρόπυργος (4 μ.μ.)

Πάνος (Ηπείρου), Κοττορός (Δωδεκανήσου), Κουκούμης (Καβάλας)

4ος διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ιεράπετρα - Νίκη Βόλου (3 μ.μ.)

Μαρόπουλος (Μακεδονίας), Αναστασάκης (Χανίων), Πετρίδης (Χίου)

4ος διαιτητής Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια (3 μ.μ.)

Νταούλας (Δυτικής Αττικής), Γεωργακόπουλος, Κορώνας (Πειραιά),

4ος διαιτητής Παραδεισόπουλος (Πιερίας)

Θεσπρωτός – Ιωνικός (4 μ.μ.)

Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Νίκζας, Στάικος (Λάρισας)

4ος διαιτητής Τζόκας (Ηπείρου)

Διαγόρας - Τρίκαλα (4 μ.μ.)

Γκάμαρης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος διαιτητής Ατσικνδούδας (Δωδεκανήσου)