Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2019 15:01

Ωρα για δράση στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Μετά την Α' τοπική που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε η ώρα να παίξουν... μπάλα και οι ομάδες της Α1 τοπικής. 

Η "αυλαία" του πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα με τέσσερις αγώνες και την Κυριακή θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τρία ματς της πρώτης αγωνιστικής. Στη σέντρα θα βρεθούν 14 ομάδες, με τις τρεις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα να παίρνουν στο φινάλε τα εισιτήρια της ανόδου και τις τρεις τελευταίες να πίνουν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Οι "νέες" ομάδες σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι έξι.
Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και η Ομόνοια που υποβιβάστηκαν από την Α' τοπική (o Α.Ο. Φαραί έπεσε στη Β' τοπική), καθώς και ο Αστέρας Αρφαρών, ο Νέος Αρις, η ΑΕΚ Καλαμάτας και ο Πανιώνιος που ανέβηκαν από τους δύο ομίλους της Β' τοπικής.
Απουσιάζουν το Καλό Νερό, η Μεθώνη και η Κορώνη που πλέον αγωνίζονται στην A’ τοπική, αλλά και ο Μιλτιάδης και η Αναγέννηση που υποβιβάστηκαν. Το Ασπρόχωμα δεν πήρε μέρος στο περσινό πρωτάθλημα.
Σήμερα θα έχουμε δράση σε Σουληνάρι, "Γ. Λουκαρέας", Δυτική Παραλία και Αρι. Ο Χανδριναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό, ο Α.Ο. Φυτειάς τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και ο Νέος Αρις τον Ηρακλή Καλαμάτας, αντίστοιχα.
Να σημειωθεί ότι το ματς τς Φυτειάς με τον Ηρακλή Κυπ. γίνεται στη Δυτική Παραλίας λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".
Την Κυριακή η Θυελλα Χαρακοπιού θα παίξει με την ΑΕΚ Καλαμάτας, η Ομόνοια με τη Χώρα και το Δώριο με τον Αστέρα Αρφαρών.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο


Χανδριναϊκός - Απόλλωνας Πεταλιδίου
Γήπεδο Σουληναρίου
Ζαρακοβίτης, Αράπης, Σωτηρόπουλος
Πανιώνιος - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Γήπεδο "Γ. Λουκαρέας"
Σκόρδος, Τσοπανάκης, Γεωργαντάς
Α.Ο. Φυτειάς - Ηρακλής Κυπαρισσίας
Γήπεδο Δυτικής Παραλίας
Πλακογιάννης, Μπασιλάρης, Κουρτέσης
Νέος Αρις - Ηρακλής Καλαμάτας
Γήπεδο Αριος
Γκούμας, Λιανός, Σ. Τσαούση

Κυριακή

Θύελλα Χαρακοπιού - ΑΕΚ Καλαμάτας
Γήπεδο Κορώνης
Γκούμας, Τζεμαλάι, Μιχαλόπουλος
Ομόνοια - Παπαφλέσσας Χώρας
Γήπεδο "Γ. ,Λουκαρέας"
Ψηλοπαναγιώτης, Αθανασοπούλου, Ταβουλαρέας
Δώριο - Αστέρας Αρφαρών
Γήπεδο Δωρίου
Κομπιλίρης, Τάγαρης, Π. Νικολόπουλος
* Ολοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.