Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 12:50

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Βασίλη Πανταζή

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Βασίλη Πανταζή

 

Παίκτης του Ηρακλή Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν ο Βασίλης Πανταζής.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στα γήπεδα για να βοηθήσει τον “Ηρα”, αυτή τη φορά να πρωταγωνιστήσει στην Α1 τοπική! Διότι ο Πανταζής είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν 2015-16 και μαζί με τον Καραγιάννη (αποκτήθηκαν το Γενάρη) συνέβαλαν τότε τα μέγιστα για την παραμονή στην κατηγορία (νίκη στη Μεθώνη με 4-1 την τελευταία αγωνιστική!)

Ο Πανταζής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανθουριακό, Βέργα και Εθνικό Μελιγαλά και είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Γι’ αυτό και η απόκτησή του θεωρείται επιτυχία για τη διοίκηση του Ηρακλή, που συμφώνησε μ’ έναν ακόμα παλιό γνώριμο.

Πήρε και Μάρη, Κουνάδη

Ο λόγος για τον 33χρονο τερματοφύλακα Φίλιππο Μάρη που έχει παίξει παλαιότερα στον Ηρακλή και σε αρκετές ομάδες, όπως Α.Ο. Φαραί, Ολυμπιακό και πέρυσι στην Α.Ε. Αβίας. Στην ομάδα του Κάμπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και ο 24χρονος επιθετικός Γιάννης Κουνάδης, που επίσης συμφώνησε με τον Ηρακλή.

Η καλαματιανή ομάδα έκανε λοιπόν τρεις μεταγραφές και ενώ ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο η Α1 τοπική.

Στην πρεμιέρα ο Ηρακλής παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ πήρε το βαθμό εκτός έδρας με το Νέο Αρι. Το ζητούμενο βέβαια ήταν το τρίποντο, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και με δεδομένες τις απουσίες (Διονυσόπουλος, Σπαντιδέας, ενώ ο Παπαδέας έπαιξε λίγο) το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό.

Ο Αρις Γαλανόπουλος εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο ματς με τον Πανιώνιο Καλαμάτας, που θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος, λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση τάπητα στο “Π. Μπαχράμης”.