Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 13:35

ΠΑΜΙΣΟΣ: Το απόλυτο στο ξεκίνημα με “όπλο” την άμυνα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Το απόλυτο στο ξεκίνημα με “όπλο” την άμυνα

Ο Πάμισος είναι μαζί με την Εράνη και τον Εθνικό οι ομάδες που έχουν κάνει το δύο στα δύο στην Α’ τοπική και... στριμώχνονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οι Νησιώτες επικράτησαν στην πρεμιέρα με 2-0 της Ανδρούσας και την περασμένη Κυριακή στους Γαργαλιάνους με 3-0 του Τέλλου Αγρα.

Ο Πάμισος μετρά το απόλυτο και στο κύπελλο, έχοντας λυγίσει στην παράταση με 1-0 την αντίσταση του Τσικλητήρα Πύλου στη Μεσσήνη, ενώ νίκησε στην επόμενη φάση εκτός έδρας με 3-0 τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Τέσσερα επίσημα ματς ισάριθμες νίκες για τον ιστορικό σύλλογο, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό με δεδομένο ότι ο Γιώργος Καλόμαλος (φωτό) θέλει οι ομάδες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός του Παμίσου φαίνεται όμως ότι δουλεύει καλά και στην αμυντική λειτουργία παρότι ο Πάμισος είναι μια ομάδα με πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Οσο για το διπλό στους Γαργαλιάνους, ο Γ. Καλόμαλος μιλώντας στην “Ελευθερία” είπε: “Ξέραμε ότι παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά με μια ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι. Μείναμε πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει”.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πάμισο ο Εθνικός Μελιγαλά την Κυριακή στη Μεσσήνη, σ’ ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής.