Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 14:36

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ζητείται αντίδραση μετά την ήττα στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε στο Μελιγαλά (2-0 από τον Εθνικό) η Κυπαρισσία και από τη δεύτερη μόλις αγωνιστική βρίσκεται σε θέση κυνηγού στο βαθμολογικό πίνακα.

“Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ένα ματς που φαινόταν ότι θα γίνει δικό μας, με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο μας ακυρώθηκε γκολ και όταν δεχτήκαμε γκολ βγάλαμε πολλά νεύρα και είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια την επομένη της ήττας.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εκτιμά ότι οι απουσίες έπαιξαν ρόλο (Κυρ. Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ζαφείρης), αφού αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλχημείες στην 11άδα, αλλά δεν μπορούν να σταθούν άλλο σε αυτό το ματς.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

“Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει για εμάς, άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε”, δηλώνει ο Τάκης Παναγόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας είχε αποκλείσει την Κυπαρισσία (2-1) στις 14 Σεπτεμβρίου σε ματς για το κύπελλο Μεσσηνίας, που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ως εκ τούτου ο ΑΟΚ θα επιδιώξει την Κυριακή να πάρει την άτυπη ρεβάνς, παρότι δεν λείπουν οι απουσίες.

Ο λόγος για τον τιμωρημένο Μιτρόφ και το Τζανέτο που δεν θα δώσει το “παρών” λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Κυρ. Κωνσταντόπουλου και Ζαφείρη. Αντίθετα ο Γεωργιόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.