Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 17:02

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: “Θα έρθουν και οι νίκες”, λέει ο Φραγκίσκος Κεράνης

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: “Θα έρθουν και οι νίκες”, λέει ο Φραγκίσκος Κεράνης

 

Χωρίς βαθμό είναι η Σπερχογεία μετά από δύο αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Οι “ταύροι” έμειναν με ...άδεια χέρια στην Κορώνη, ενώ το περασμένο Σάββατο παρότι είχαν δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, έχασαν εντός έδρας και από την Ανδρούσα. Η εμφάνιση όμως αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

“Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παίξαμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, βγάλαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το γκολ. Πιστεύω ότι αν έχουμε ανάλογη εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα αποτελέσματα”, εκτιμά ο Φραγκίσκος Κεράνης. Ο προπονητής της Σπερχογείας θεωρεί ότι η αστοχία και τα αμυντικά λάθη στοίχησαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Κρατά όμως τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα του σε σχέση με την πρεμιέρα και δίνει το σύνθημα για το ματς με τον Τέλλο Αγρα.

“Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάτι που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ένα τέτοιο ξεκίνημα. Πιστεύω όμως ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα έρθουν και οι νίκες”.

Η Σπερχογεία θα δώσει αύριο το δεύτερο σερί ματς στην έδρα της με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, που έχει μείνει επίσης στο μηδέν στο ξεκίνημα της Α’ τοπικής. Ως εκ τούτου οι “ταύροι” δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, παρότι θα παραταχθούν με απουσίες.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Πάρι Καλλιντέρη και τον μεσοεπιθετικό Αργύρη Δικαίο που ξεκίνησε αργά προετοιμασία. Ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Μάραντου και Οικονομόπουλου.