Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 13:30

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στη “φαρέτρα” του και ο Παναγιώτης Καραγιάννης!

Γράφτηκε από τον

 

Αποφασισμένος να ανέβει στην Α’ τοπική είναι ο Ηρακλής Καλαμάτας και έτσι μετά τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Βασίλη Πανταζή, απέκτησε και τον Παναγιώτη Καραγιάννη.

Ο πρώην φορ της Σπερχογείας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα φορέσει ξανά μετά από 3,5 χρόνια τη φανέλα του Ηρακλή.

Τη σεζόν 2015 16 αγωνίστηκε στον Ηρακλή από το Γενάρη και μετά και μαζί με τον Πανταζή συνέβαλαν τα μέγιστα για την παραμονή στην Α1 τοπική (με νίκη 4-1 επί της Μεθώνης την τελευταία αγωνιστική).

Ο Καραγιάννης έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, όπως Πάμισο, Εθνικό Μελιγαλά, Α.Ο. Φαραί και με την εμπειρία του αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανταζή.

Με τους δύο αυτούς παίκτες η διοίκηση του Ηρακλή έχει εξαιρετικές σχέσεις και γι’ αυτό κατάφερε να τους πείσει να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο, έχοντας φυσικά τη σύμφωνη γνώμη και του Αρι Γαλανόπουλου.

Ο προπονητής του Ηρακλή διαθέτει πληθώρα επιλογών και δεν κρύβει ότι “Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ακόμα είναι νωρίς και πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης”.

Ο Ηρακλής μετρά 4 βαθμούς στο ξεκίνημα της Α1 τοπικής (ισοπαλία με το Νέο Αρι, νίκη με Πανιώνιο) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα το Σάββατο με την ΑΕΚ Καλαμάτας. Οι Πανταζής και Καραγιάννης θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εφόσον εκδοθούν τα δελτία τους.