Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 17:49

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-0: Δεύτερη σερί νίκη με πειστική εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-0: Δεύτερη σερί νίκη με πειστική εμφάνιση

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά μετά το πρώτο ημίωρο το Καλό Νερό νίκησε με 3-0 την Ανδρούσα, χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου σημείωσε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο είχε άλλο ένα τέρμα, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες.

Ετσι η νεοφώτιστη ομάδα έφτασε τους 6 βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο διπλό της περασμένης εβδομάδας επί της Κορώνης.

Από την άλλη η Ανδρούσα κινήθηκε σε ρηχά νερά και υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Στο πρώτο 35λεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Διονυσόπουλο και Δεμπεγιώτη και η ομάδα του Λάκη Σπάλα με τον Παυλάκο.

Στο 38’ ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε ένα έμμεσο φάουλ και έγραψε το 1-0.

Στο 44’ ο Μητρόπουλος έκλεψε από τον Χαρίτο, έδωσε για τον Διονυσόπουλο και εκείνος για τον Δεμπεγιώτη που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Τριφυλιακή ομάδα έπαιξε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο και στο 65’ είχε σουτ στο δοκάρι με τον Κορμπή. Ιδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σιγέρη στο 75’.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’ ύστερα από κάθετη πάσα του Κορακοβούνη στον Μανδραπήλια που με πλασέ έκανε το 3-0.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης και βοηθοί ήταν οι Γεωργαντάς και Αντωνόπουλος.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μουζής, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Μπεγέτης, Ντιόπ, Παναγούλιας (71’ Αλμπάν), Διονυσόπουλος (64’ Μανδραπήλιας), Δεμπεγιώτης (60’ Σιγέρης), Μητρόπουλος (71’ Κορακοβούνης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Χαρίτος, Μπάλλας, Παυλάκος, Ιμεράσι, Θεοδοσόπουλος (57’ Κάλλας), Παπαγεωργίου (73’ Καλογερόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (82’ Θεοδωρακόπουλος), Τσολχάι (70’ Κουρνέτας).