Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 19:23

ΜΕΘΩΝΗ – ΕΡΑΝΗ 3-1: Στην κορυφή με σπουδαία εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση για σχεδόν 70 λεπτά, η Μεθώνη κέρδισε χθες εντός έδρας με 3-1 την Εράνη και πλέον μοιράζεται την 1η θέση με τον Πάμισο.

Οι νικητές κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 2-0 και στις αρχές του β’ ημιχρόνου να πετύχουν και 3ο γκολ, κάτι που τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν βάλει και άλλα γκολ με τους Πουλάκο, Σούλι κυρίως.

Η Εράνη πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και τα λάθη της αμυντικής της γραμμής. Στο δεύτερο 45λεπτο έβγαλε αντίδραση, όμως στις αρχές της επανάληψης είχε δεχτεί και 3ο γκολ και αυτό έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια της ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχε φάσεις για γκολ σε αυτό το διάστημα κυρίως με τους Βλαχόπουλο και Πέππα, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 85’ κάνοντας το 3-1, όμως από εκεί και πέρα οι παίκτες της δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Πριν το 3-1, ο Βλαχόπουλος είχε την ευκαιρία να μειώσει όταν βγήκε μόνος απέναντι στον Μίντζηρα, όμως ο τερματοφύλακας της Μεθώνης κατάφερε με τα ακροδάχτυλα να αποκρούσει σωτήρια το σουτ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή ημέρα και δεν επέτρεψε στους αντίπαλους του να τον απειλήσουν ουσιαστικά, κάτι που συνέβη μόνο στη φάση του 85’. Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες της Εράνης διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα σε κοντινή προβολή του Πέππα πέρασε τη γραμμή του τέρματος, όμως ο α’ βοηθός Μπασιλάρης είχε διαφορετική άποψη και ο διαιτητής Νικολόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 20’ από κόρνερ του Σούλα, ο Σαμπάνη με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 39’ ο Σούλα με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πλάσε “έγραψε” το 2-0. Στο 48’ ο Πεΐδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Στο 85’ από φάουλ του Α. Χρονόπουλου, ο Πέππας με προβολή σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Καγιανάς (12’ λ.τρ. Παπαδημητρίου), Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνη, Τρυφωνόπουλος, Ηλιόπουλος, Πουλάκος (79’ Σούλι), Πεΐδης (90’ Τσατάς), Σούλα (76’ Παυλόγιαννης), Τομαράς.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (72’ Σταματόπουλος), Παπαγεωργίου, Μπουρδέκας, Α. Χρονόπουλος, Χάρμπας (46’ Κώτσος), Ασημακόπουλος, Πέππας, Τσουλάκος, Βλαχόπουλος, Βέλλης.