Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 19:45

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-2: Επιστροφή στις νίκες και στο -1 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-2: Επιστροφή στις νίκες και στο -1 από την κορυφή

 

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο Εθνικός νίκησε χθες στο Μελιγαλά με 4-2 τη Σπερχογεία και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα από τον Πάμισο.

Ετσι ανέβηκε στην τρίτη θέση και απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της Α’ τοπικής στην οποία βρίσκονται Πάμισος και Μεθώνη.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την τρίτη ήττα, αλλά σ’ ένα ακόμα παιχνίδι προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να γίνει ένα καλό ματς με έξι γκολ, δοκάρι και όμορφο θέαμα. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος και πήρε τους τρεις βαθμούς, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Κουρούπη. Από την άλλη πλευρά δεν έπαιξαν οι Καλλιντέρης και Μάραντος.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό με πλασέ του Σαραντόπουλου από το ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Καλύβα.

Στο 14’ ο Κοτσιλιέρης επίσης με πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1, αλλά εφτά λεπτά αργότερα ο Εθνικός πήρε εκ νέου προβάδισμα.

Ο Λάγιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Καλύβας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο το ματς... ζωντάνεψε και πάλι.

Στο 78’ από κόρνερ του Λυμπερόπουλου, ο Φέστας με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 3-1. Στο 86’ ο Ευθύμης Δωδεκάτος με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2, δίνοντας ελπίδες στη Σπερχογεία. Στο 88’, ωστόσο, οι Λάγιος – Σαραντόπουλος συνεργάστηκαν και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Καρατζούλια που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Και αυτό στο 89’ η σέντρα – σουτ του Δημητρίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Ταβουλαρέα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρι (83’ Μακρής),, Φεστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Σαραντόπουλος (90’ Καλογερόπουλος), Καρατζούλιας, Ρουμελιώτης (73’ Διακουμάκος), Λάγιος, Καλύβας (53’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος)

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Δημητρίου, Κουμπανάκης (46’ Πετράκος), Πετριτάι, Δικαίος, Δασκαλάκης, Κοτσιλιέρης, Σαούτης (86’ Γ. Δωδεκάτος), Ευθ. Δωδεκάτος, Καραχάλιος, Οικονομόπουλος.