Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 12:55

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Πρέπει να... ξεκλειδώνουμε τις άμυνες”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Πρέπει να... ξεκλειδώνουμε τις άμυνες”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος

 

Για δεύτερη αγωνιστική η Κυπαρισσία κράτησε το μηδέν, αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.

Ετσι υποχρεώθηκε το Σάββατο σε εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Πανθουριακό.

Χωρίς νικητή είχε ολοκληρωθεί και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα (1-1). Στο γήπεδο του ο ΑΟΚ έχει κερδίσει μόνο τον Τέλλο Αγρα με 3-1 στην πρεμιέρα, ενώ εκτός μετρά μια ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά (2-0) και μια νίκη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης (0-2).

Με 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση και στο -5 από την κορυφή της Α’ τοπικής, όπου φιγουράρει ο αήττητος Πάμισος.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Α.Ε. Αβίας στο γήπεδο του Κάμπου.

“Πάμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που οι παίκτες είναι χρόνια μαζί και λειτουργούν διαφορετικά, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε έδαφος”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Παναγόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Πανθουριακό, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

“Αν υπήρχε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη και έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ κλειστά. Αν ανοίγαμε το σκορ σε μία από τις 3-4 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, θα ήταν άλλο ματς. Μας έλειψε το γκολ, αλλά σαν ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό, πρέπει να ...ξεκλειδώνουμε τις άμυνες. Το αρνητικό είναι ότι δεν σκοράραμε, το θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό”.

Εκτός πλάνων για την Α.Ε. Αβίας παραμένει ο τραυματίας Ζαφείρης, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του επίσης τραυματία Γεωργιόπουλου. Αντίθετα επιστρέφει ο Μιτρόφ που εξέτισε την ποινή του.