Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2019 14:45

Καλαμάτα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2: Δεύτερη σερί ήττα και πτώση από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2: Δεύτερη σερί ήττα και πτώση από την κορυφή

Δεύτερη σερί ήττα για την Καλαμάτα, με σκορ 1-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο. Η τοπική μας ομάδα προηγήθηκε με τον Αλεξόπουλο, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε δίκαια την ανατροπή με σκόρερ τους Ντούνη και Τσίτα. Με 10 παίκτες από το 70' έπαιζε η Καλαμάτα λόγω αποβολής του Κωνσταντινόπουλου. Η "Μαύρη Θύελλα" έπεσε από την κορυφή της Football League μετά την 6η αγωνιστική.

Τέλος στον αγώνα, τελικό αποτέλεσμα Καλαμάτα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2.

88' Ο Ρόκας αντί του Ντούνη για τους φιλοξενούμενους.

87' Κίτρινη κάρτα στον Οσμάναγκιτς.

Την κίτρινη κάρτα δέχεται και ο Γιδόπουλος για καθυστέρηση.

Στη Γ' εθνική, το Διαβολίτσι προηγείται με 2-0 πλέον του Διαγόρα Βραχνέικων χάρις σε γκολ του Βασίλη Αθανασόπουλου στο 84'!

80' Ο Καζβιρόπουλος στη θέση του Βουκμίροβιτς, τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα.

Κίτρινη κάρτα στον Μπουζίκο.

Ο Τσίτας σκοράρει μετά από τέσσερα λεπτά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο!

79' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου (1-2). Κάθετη πάσα του Κουτσιανικούλη στον Τσίτα που πλάσαρε εύστοχα και νίκησε τον Στεφανάκο.

75' Ο Τσίτας στη θέση του Πόζογλου για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κίτρινη κάρτα στον Λάσκαρη των φιλοξενούμενων.

72' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Εκτός αγώνα ο Κουιρουκίδης και στη θέση του ο Ράκιτς.

Μέσα σε 5 λεπτά είδε δύο κίτρινες κάρτες ο Κωνσταντινόπουλος!

70' Με 10 παίκτες θα συνεχίσει η Καλαμάτα, λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Κωνσταντινόπουλος για σκληρό μαρκάρισμα στον Τσιαρά. Κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία στους Βουκμίροβιτς και Στεφανάκο.

Κίτρινη κάρτα και ο Κωνσταντινόπουλος για φάουλ στον Γραικό.

Πρώτη αλλαγή για την "Μαύρη Θύελλα" στο 67'. Ο Τζόκιτς πήρε τη θέση του Μπάμπη.

65' Κόρνερ Οσμάμαγκιτς κεφαλιά Δήμος, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία 2-3 λεπτά. Η Καλαμάτα έβγαλε αντεπίθεση με τον Στεργίδη και ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Κουτσιανικούλη, χωρίς αποτέλεσμα και οι δύο.

62' Σέντρα Τσιάρας, εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι από τον Πόζογλου και εξαιρετική απόκρουση από τον Στεφανάκο! Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Βόλου!

Ο Ιντζίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, τρίτη για παίκτη των γηπεδούχων.

Κίτρινη κάρτα από τον κ. Καδδά στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Σούλη Παπαδόπουλο για διαμαρτυρία!

Τίποτα το αξιόλογο στα 11 λεπτά που έχουν παιχθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Κίτρινη κάρτα στον Κουιρουκίδη στο 47'.

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή ο Βασίλης Βούζας για την Καλαμάτα.

Ο Κόλα θα μπει στη θέση του Σκοπελίτη του Ολυμπιακού Βόλου που αποχώρησε τραυματίας. Μάλιστα ο μέσος των "ερυθρολεύκων" τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε για εξετάσεις με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας!

Στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, το Διαβολίτσι κερδίζει στο ημίχρονο τον Διαγόρα Βραχνέικων με 1-0. Σκόρερ για τον ΑΟΔ Ο Γιώργος Μουλιάτος.

Η Καλαμάτα δεν είναι καλή για ένα ακόμη εντός έδρας ματς. Προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Βαγγέλη Αλεξόπουλο στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, όμως οι "ερυθρόλευκοι" που έχουν καλύτερη κυκλοφορία και είναι πιο επικίνδυνοι, ισοφάρισαν με τον Ντούνη.

Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο, 1-1 μεταξύ της Καλαμάτας και του Ολυμπιακό Βόλου.

Αποχωρεί με φορείο ο Σκοπελίτης του Ολυμπιακό Βόλου, μετά το μαρκάρισμα του Δήμου.

Κίτρινη κάρτα στον Δήμο, η πρώτη για παίκτη της Καλαμάτας.

44' Μακρινό σουτ από τον Οσμάναγκτς, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Καλή στιγμή για την τοπική μας ομάδα.

Κίτρινη κάρτα για τον Τσιάρα του Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται φέτος στην έδρα της η "Μαύρη Θύελλα"!

Αμεση απάντηση από την ομάδα του Βόλου... Ο Κουτσιανικούλης έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και κάθετη πάσα στον Πόζογλου που έκανε κίνηση φορ και πλάσαρε... Ο Στεφανάκος απέκρουσε, όμως η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ντούνης από κοντά με προβολή έκανε το 1-1.

40' 1-1 ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ντούνη.

Συνεχίζει "καυτός" ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος... Ο Μεσσήνιος φορ μετά το χατ τρικ την Τετάρτη απέναντι στη Λάρισα για το κύπελλο, πετυχαίνει άλλο ένα γκολ σήμερα, το πρώτο του φετινό στη Football League. 

Ο Δήμος έκανε τη σέντρα, ο Γιδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο με τον Κουιρουκίδη να παίρνει την κεφαλιά και ο Αλεξόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση και από 2.000 και πλέον φίλους της "Μαύρης Θύελλας"!

34' Γκοοοοοοοολ η Καλαμάτα, 1-0 με Αλεξόπουλο!!!

Στο 28' το 0-0 παραμένει με την Καλαμάτα να μην έχει κάνει ευκαιρία. Υπάρχει πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τις πιο πολλές μονομαχίες.

Συμπληρώσαμε 17 λεπτά αγώνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι πιο απειλητικός και να έχει χάσει δύο καλές ευκαιρίες. Η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει νωθρά, όπως και στα εντός έδρας ματς με Ιάλυσο και Ιωνικό...

Ο Βασίλης Βούζας έχει παρατάξει την Καλαμάτα με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Στεφανάκος, δεξιά στην άμυνα ο Δήμος, αριστερά ο Κωνσταντινόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι Ιντζίδης και Ζαχαρόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Μπάμπης και Οσμάναγκιτς, δεξί εξτρέμ ο Στεργίδης, αριστερό εξτρέμ ο Κουιρουκίδης και ο Βουκμίροβιτς πίσω από τον "φουνταριστό" Αλεξόπουλο.

11' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους... Ο Σκοπελίτης βγήκε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Ντούνη, έκανε το πλασέ όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το μηδέν!

9' Πρώτη κίτρινη στον αγώνα, τη δέχεται ο Φαζός για φάουλ στον Βουκμίροβιτς.

7' Πρώτη καλή φάση στο ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πόζογλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Βοσνακίδης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε στην αριστερή γωνία.

Η Καλαμάτα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Από χθες έχει όμως συγκάτοικο τον Ιωνικό μετά τη νίκη του επί της Νίκης Βόλου εκτός έδρας.

Ξεκίνησε ο αγώνας

Γύρω στους 2000 θεατές βρίσκονται λίγο πριν τη σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο

Διαιτητής είναι ο Καδδάς (Αχαϊας), με βοηθούς τους Βεργέτη (Αρκαδίας) και Οικονόμου (Αχαϊας).

Στον πάγκο για την Καλαμάτα βρίσκονται οι: Πάντος, Τσαλταπασίδης, Τσιβελεκίδης, Τζόκιτς, Καζβιρόπουλος, Ράκιτς και Γκελγκέρια

Για τον Ολυμπιακό Βόλου οι: Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Κόλα, Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Ρόκας και Τσίτας.  

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ιντζίδης, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος, Μπάμπης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Βοσνακίδης, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Φάζος.