Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 19:24

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου το Καλό Νερό και ο Εθνικός Μελιγαλά έμειναν στο 0-0.

Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και φάσεις για να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με απουσίες (Χαραλαμπόπουλος, Ρουμελιώτης τιμωρημένοι, Καλύβας, Κουρούπης προέρχονταν από τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκαν), ήταν πιο δραστήριοι δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν.

Οι καλές στιγμές

Στο 32’ ο Διακουμάκος από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή με σουτ προσπάθησε να σκοράρει όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Σταυρόπουλο. Στο 40’ σε σέντρα στην περιοχή ο Δεμπεγιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 48’ μετά από πάσα του Λυμπερόπυλου ο Λάγιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο, έκανε το διαγώνιο σουτ και απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Καλού Νερού. Στο 70’ από εκτέλεση φάουλ του Λυμπερόπουλου ο Λάγιος που έγινε αποδέκτης της μπάλας, βγήκε μόνος απέναντι στον Σταυρόπουλο, έκανε το σουτ και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από κόρνερ ο Ντιόπ έκανε την κεφαλιά εξ επαφής και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Κορμπής, Αλμπαν, Μητρόπουλος (78’ Μανδραπήλιας), Ντιόπ, Διονυσόπουλος (68’ Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης (90’ Μουζής), Μπεγέτης (74’ Σιγέρης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής, Ντεμίρι, Φέστας, Μπούνας, Σεμούρι, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος, Λάγιος, Διακουμάκος (82’ Καλογερόπουλος).

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου