Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 16:02

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου λύγισε την Κυριακή την αντίσταση του Διαγόρα Βραχνέικων (2-0) και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ ήταν καλύτερος και βρήκε δίχτυα στο 30’ με τον Μουλιάτο και στο 80’ με τον Αθανασόπουλο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από τρεις εβδομάδες και το 2-1 με τον Πανγυθεατικό.

Με το προχθεσινό τρίποντο ανέβηκε στην 11η θέση και απέχει 2 βαθμούς από την 8η που ισοδυναμεί με παραμονή.

“Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Μένουν ακόμα έξι αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για να βγούμε από τη ζώνη”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας την επομένη του αγώνα με το Διαγόρα. Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι όσον αφορά την αγωνιστικότητα και τη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κέρδισε καθαρά.

Το Διαβολίτσι έβγαλε ενέργεια κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα στη Γ’ εθνική που μετρούσε μάλιστα 10 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές.

Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνει το ίδιο και στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Ο Τζανετέας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του Λιόλιου.

Στη Χώρα αύριο για το κύπελλο

Πριν από τη Ζαχάρω υπάρχει για το Διαβολίτσι ο αυριανός πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Παπαφλέσσα Χώρας στη Χώρα (3 μ.μ.). Ο Κώστας Παλαμάρας τονίζει στους παίκτες του ότι οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνος αντίπαλος (πρωτοπόρος στην Α1 τοπική) και χρειάζεται προσοχή ώστε να έρθει η νίκη.

Το Διαβολίτσι θα παραταχθεί πάντως με αλλαγές στην 11άδα, μιας και η τεχνική ηγεσία θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στη Γ’ εθνική. Για παράδειγμα ο Χότζα έπαιξε προχθές για πρώτη φορά βασικός και είχε θετική παρουσία μέχρι το 50’ που αντικαταστάθηκε από τον Τζαλάτου. Ο τελευταίος έκανε ντεμπούτο με το Διαγόρα, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πρόκειται όμως για παίκτη που αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.