Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 13:04

ΧΩΡΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Εκανε την έκπληξη ο Παπαφλέσσας και ελπίζει σε πρόκριση!

Γράφτηκε από τον
ΧΩΡΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Εκανε την έκπληξη ο Παπαφλέσσας και ελπίζει σε πρόκριση!

 

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε χθες η Χώρα που επικράτησε στο γήπεδο της με 2-1 του Διαβολιτσίου και πήρε μικρό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, όμως αυτό δεν φάνηκε χθες στο γήπεδο, με την ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη να παρουσιάζεται παθιασμένη και να κερδίζει δίκαια τον μεγάλο της αντίπαλο.

Ο ΑΟΔ που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το νικηφόρο ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα Βραχνέικων, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού και θα πρέπει να κοπιάσει για να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό και να πάρει την πρόκριση στους “4” του θεσμού.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τους ανθρώπους του Διαβολιτσίου, που θεωρούν πως ο διαιτητής ανέχθηκε σε πολλές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο, όμως στο δεύτερο υπήρξαν αρκετές συγκινήσεις.

Προβάδισμα με Ν. Τσέρτο

Στο 52’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θ. Τσόπελα ο Ν. Τσέρτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Το 2-0 με πέναλτι ο Γκατεντασβίλι

Η Χώρα συνέχισε να είναι πιο δραστήρια και στο 70’ κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Μπαλόπουλου στον Μπουρτζαλιάνι. Ο Γεωργιανός Γκατεντασβίλι ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έγραψε το 2-0.

Μείωσε ο ΑΟΔ με αυτογκόλ Σεφεράσι

Η μείωση του σκορ ήρθε άμεσα όμως για το Διαβολίτσι, μιας και στο 72’ ο Αθανασόπουλος έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σεφεράσι και άλλαξε πορεία για να γίνει το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 78’ για κράτημα μέσα στην περιοχή πάνω στον Σεντεμέντε, ύστερα από κόρνερ.

Ο Παπαφλέσσας είχε τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες (δύο με τον Α. Τσέρτο και μία με τον Τ. Τσόπελα), ενώ το Διαβολίτσι απείλησε με τους Τζανετέα, Μουλιάτο και Γραμματικόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσιλίκα και Τζεμαλάϊ.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αργυρόπουλος, Κ. Δημόπουλος, Σεφεράσι, N. Τσέρτος, Θ. Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος (78’ Φ. Δημόπουλος), Γκατεντασβίλι, Α. Τσόπελας, Α. Τσέρτος, Μπουρτζαλιάνι, Γκεβόρι.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Μεμά (65’ Γραμματικόπουλος), Μπαλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Οδεμισιώτης (57’ Σεντεμέντες), Τζανετέας, Φωτόπουλος (46’ Σταματελόπουλος), Τσουκαλάς (62’ Μουλιάτος), Αθανασόπουλος, Τσαλάκου.