Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 16:05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 0-2: Ξεκάθαρο προβάδισμα για τα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκάθαρο προβάδισμα για μια ιστορική πρόκριση στους “4” του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε ο Νέος Αρις, καθώς επικράτησε εκτός με 2-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης που είχε δύο δοκάρια και τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία από τους “ερυθρόλευκους” έκαναν την έκπληξη στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης και κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους στη ρεβάνς σε 20 μέρες.

Στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά του έλειψε το γκολ.

Δύο δοκάρια και δύο αποβολές οι “ερυθρόλευκοι”

Στο 40’ το σουτ του Ηλιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Το ίδιο και η κεφαλιά του Χαρλέπα τρία λεπτά αργότερα. Ετσι αντί για το 1-0, έγινε το 0-1 στο 56’. Ο Δουρούμης υπό την πίεση του Καραβατά γύρισε δυνατά την μπάλα στον Κατσίποδα που δεν μπόρεσε να διώξει και από αυτό το αμυντικό λάθος ο Νέος Αρις προηγήθηκε.

Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπούνα, αλλά και για το γκολ του Ηλιόπουλου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 75’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους “ερυθρόλευκους”, αφού ο Κρεμμύδας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και σαν μην έφθανε αυτό στο 85’ είδε και ο Αντωνίου τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κέρασε για τα γενέθλιά του!

Ο Νέος Αρις εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 90’ έκανε το 0-2. Ο Μαρκόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση και έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Ιούλιο Σκαλιώτη που δεν λάθεψε.

Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής είχε χθες γενέθλια και κέρασε ένα σημαντικό γκολ, ενώ πριν το ματς οι συμπαίκτες του του είχαν ετοιμάσει μια τούρτα – έκπληξη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Γκούμα και Η. Μπουρίκα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κατσιμαγκλής, Οικονομόπουλος (30’ Μωραγιάννης), Κρεμμύδας, Δουρούμης, Αλεβίζος, Τσώνης (46’ Μαυροειδάκος), Ηλιόπουλος, Χαρλέπας (55’ Παπαβασιλόπουλος), Μπούνας, Πανταζής (68’ Αντωνίου).

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Tαχταμπάς, Tσιριγώτης, Κυριακούλης, Μπαστακός, Ασημακόπουλος, Τάσσης, Ι. Σκαλιώτης, Δρογγίτης (58’ Κυριόπουλος), Καραβατάς, Μαρκόπουλος, Τσίκληρας (93’ Ι. Σπηλιώτης).