Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 20:03

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-1: Ολα έγιναν στο ξεκίνημα του αγώνα

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μελιγαλά, ο τοπικός Εθνικός με τον Τσικλητήρα Πύλου, που έμειναν στο 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης, αφού στις συνέχεια οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη ευκαιρία.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 3ό λεπτό όταν ο Καλύβας τροφοδότησε τον Λάγιο και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η γρήγορη απάντηση των φιλοξενούμενων στο επόμενο λεπτό έφερε προβλήματα στους γηπεδούχους, καθώς μετά το 1-1 υπήρξε αδικαιολόγητος εκνευρισμός, απ’ όλους τους παίκτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν συχνά στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους και δεν είχαν καθαρό μυαλό ώστε να αφοσιωθούν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ισως να έπαιξε ρόλο και η κούραση, μιας και η ομάδα του Μελιγαλά σε διάστημα 6 ημερών έδωσε τρία παιχνίδια. Ομως εκείνο που προβλημάτισε έντονα τον προπονητή Παναγιώτη Πολίμου ήταν ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός που έδειξαν οι παίκτες στη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο β’ ημίχρονο και στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει με τον Μπούνα. Συγκεκριμένα στο 85’ έκανε το σουτ από καλή θέση για να μπλοκάρει την μπάλα ο Σαρρής.

Ο Τσικλητήρας Πύλου, κατάφερε να φύγει από μία δύσκολη έδρα με τον έναν βαθμό, ο οποίος χαρακτηρίζεται σημαντικός όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και ψυχολογικούς. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι ήρθε μετά από 5 σερί ήττες. Το γκολ σημείωσε στο 4ό λεπτό ο Μεμουσάι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος στην αμυντική γραμμή του Εθνικού, πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας από πολύ νωρίς το τελικό 1-1.

Η ομάδα της Πύλου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 72’ ο Κλαρίδας αντίκρισε τη 2η κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα (για τον ίδιο λόγο πήρε την 1η στο 60’).

Ο Κλαρίδας είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, στο 20’, αντικαθιστώντας τον Πανταζόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρι (80’ Τσιρώνης), Μακρής (64’ Σεμούρι), Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Φέστας, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος (46’ Κουρούπης), Λάγιος, Καλύβας (64’ Διακουμάκος).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Ράτσεφ, Μεμά, Μαρκολέφας, Δέμπι (88’ Γ. Ράλλης), Μεμουσάι (90’ Καλογερόπουλος), Πανταζόπουλος (20’ λ.τρ. Κλαρίδας), Ζάτσα, Σ. Κοτσοβός, Ζίου (56’ Κουρεμπανάς).