Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 10:13

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: “Δεν ήταν έντιμη η συμπεριφορά Αργυρόπουλου και Ομόνοιας”, λέει ο Μ. Αυγουλέας

Γράφτηκε από τον

Πικρία και απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις του Απόλλωνα Πεταλιδίου για τη στάση του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου.

Ο καλαματιανός τεχνικός αποχώρησε την Κυριακή από τον πάγκο του Πεταλιδίου και την Τετάρτη συμφώνησε με την Ομόνοια, ομάδα ίδιας κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μιχάλης Αυγουλέας εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο δήλωσε στην “Ε”: “Θα ήταν πιο έντιμο εκ μέρους του να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση. Ο κ. Αργυρόπουλος είχε μιλήσει με παράγοντα της Ομόνοιας πριν το δικό μας ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Σέβομαι το προσωπικό και επαγγελματικό του πρόβλημα, όμως δεν είναι έντιμο να είναι προπονητής μας και να μιλάει και να συμφωνεί με την Ομόνοια. Θεωρώ πως επειδή είχε πληρωθεί μπροστά κάποια χρήματα, όταν έκλεισε το μέρος των χρημάτων παραιτήθηκε και έφυγε από την ομάδα.

Παρότι όμως έχουμε πικρία και νιώθουμε απογοήτευση από τέτοιες συμπεριφορές, του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Παράλληλα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και από την Ομόνοια που μίλησε με προπονητή μας”.

Συνεχίζει με Καλύβα

Πλέον το Πεταλίδι θα συνεχίσει με προπονητή τον Δημήτρη Καλύβα που διαθέτει δίπλωμα και έχει κοουτσάρει και παλιότερα την ομάδα. Στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Αρφαρών θα λείψει εκ νέου ο Αποστόλης Τρικουράκης και φυσικά ο τερματοφύλακας Δημήτρης Αλεξόπουλος που υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Επιστρέφει όμως ο έμπειρος Θανάσης Φωτόπουλος.