Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 14:39

Εσωσε την παρτίδα η Καλαμάτα 2-2 με Ασπρόπυργο από 0-2 και με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον
Εσωσε την παρτίδα η Καλαμάτα 2-2 με Ασπρόπυργο από 0-2 και με 10 παίκτες

Με ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έσωσε την παρτίδα με τον Ασπρόπυργο (2-2) που προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 69'.

Παρά την αποβολή του Οσμάναγκιτς όμως η "Μαύρη Θύελλα" δεν τα παράτησε. Εβγαλε πάθος και μ' έναν εξαιρετικό Βουκμίροβιτς και "χρυσή" αλλαγή τον Ράκιτς πήρε το βαθμό. Ο πρώτος "σέρβιρε" και ο δεύτερος με δύο θαυμάσιες κεφαλιές σκόραρε στο 78' και στο 91'.

Ο Ασπρόπυργος είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ντα Πίντο στο 27' και Στρέτσκοβιτς στο 34', εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε όμως σε παθητικό ρόλο και το "πλήρωσε" στο φινάλε, με την Καλαμάτα να βγάζει χαρακτήρα και να διακόπτει το σερί ηττών στη Football League.

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε την επίσημη φανέλα της και το φωτιστικό της "Μαύρης Θύελλας" προσφορά των καταστημάτων "COSMOS" Καλαμάτας

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικά Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 2-2.

Στο 92' ο Βουκμίροβιτς βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αγγελάκης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Γκοοοοολλλ για Καλαμάτα. Ο Βουκμίροβιτς ξανά από αριστερά έκανε σέντρα και ο Ράκιτς με πανέμορφη κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Οδεύουμε για το 90ο λεπτό κάτω από έντονη βροχόπτωση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

79' Αλλαγή για τον Ασπρόπυργο. Ο Ζαχαρός στη θέση του Γκατζολάρι.

Ενα γκολ που δίνει ελπίδες στην Καλαμάτα.

78' Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Βουκμίροβιτς από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Ράκιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Παραμένει το 0-2, με την Καλαμάτα να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα. 

70' Τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Ράκιτς στη θέση του Καζβιρόπουλου. 

69' Δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οσμάναγκιτς για φάουλ στον Νικολακάκη.  Με δέκα παίκτες η Καλαμάτα.

66' Τεχνικό σουτ Βουκμίροβιτς μέσα στην περιοχή, η μπάλα δεν του κάνει πάλι το χατήρι και περνά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

59' Δεύτερη αλλαγή για τον Ασπρόπυργο. Ο Νικολακάκης μπαίνει και ο Βασιλείου αποχωρεί.

58' Αλλαγή και για την Καλαμάτα. Ο Τζόκιτς στη θέση του Ιντζίδη.

57' Αλλαγή για τον Ασπρόπυργο, ο Σγκούρι στη θέση του Πίντο.

Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Στεργίδης στη θέση του Τσουβαλτσίδη.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 0-2. Η "Μαύρη Θύελλα" πλήρωσε τα μεγάλα αμυντικά κενά και ο Ασπρόπυργος σε δύο ευκαιρίες πέτυχε ισάριθμα γκολ.

45' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Βουκμίροβιτς σέντραρε από αριστερά, ο δεξιός μπακ Τσουβαλτσίδης από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Παναγόπουλος πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Καλαμάτα καλείται πλέον να ανέβει ένα... βουνό με το 0-2.

40' Ατομική ενέργεια Καζβιρόπουλου από δεξιά, συνέκλινε στην περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. 

39' Φάουλ Οσμάναγκιτς, ο Παναγόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

34΄Γκολ για τον Ασπρόπυργο. Ο Βασιλείου από δεξιά σέντραρε μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε από τον Στεφανάκο και ο Στρέτσκοβιτς ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι (αδράνησε και ο Τσουβαλτσίδης) έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.. Νωρίτερα η Καλαμάτα είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι σε χέρι του Ζώνα.

27'  Από καραμπόλα το 0-1. Υστερα από κόρνερ ο Νικολάου πήρε δύο κόντρες και η μπάλα στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι για τον Ντα Πίντο που ανέλπιστα είδε την μπάλα στα πόδια του και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Συμπληρώσαμε 25 λεπτά στο Δημοτικό Στάδιο. Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 0-0. Οι γηπεδούχοι έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν διαδρόμους για την εστία του Ασπρόπυργου. 

11' Πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ της Καλαμάτας. Ο Σρέσκοβιτς από αριστερά τροφοδότησε τον Πίντο που από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

5' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Βουκμίροβιτς από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Αλεξόπουλος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, με τον Παναγόπουλο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει.

3' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς. Τη βλέπει ο Καμπούρης για φάουλ στον Αλεξόπουλο.

Ξεκίνησε το ματς,

Λίγος κόσμος στο γήπεδο αυτή την ώρα, κάτι οι τέσσερις σερί ήττες, κάτι η συννεφιά έχει ως συνέπεια η προσέλευση να μην είναι η αναμενόμενη.

Το Notosport θα σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Μπάμπης, Ζαχαροπουλος, Οσμάναγκιτς, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Καμπούρης, Νικολάου, Γκατζολάρι, Κάκο, Πίντο, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.