Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 13:51

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με Κεφαλληνία/Ιθάκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με Κεφαλληνία/Ιθάκη (φωτό)

 

Ξεκίνησε χθες το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ12 και Κ14 με τις Μικτές ομάδες Μεσσηνίας να φιλοξενούν την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία.

Η Κ12 της Μεσσηνίας επικράτησε με 2-0, ενώ η Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη νησιώτικη ομάδα.

Τη 2η αγωνιστική η ομάδα που προπονεί ο Στάθης Βανικιώτης θα παίξει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Μεσολόγγι με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

K12

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε ο Βαχλιώτης στο 26’ με πλασέ, ενώ στο 55’ ο Σταθόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βαρελάς, Δρακόπουλος, Σεντεμέντες, Κουκουβίνος, Σταθόπουλος, Σταυρόπουλος, Βαχλιώτης, Μωραγιάννης, Παντελόπουλος. Έπαιξαν και οι: Γιαμαρέλος, Σέφα, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης και Προϊμάκης.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: Πίππος, Αλιβιζάτος, Φαρακλός, Σταθάτος, Πλατανίτης, Προσαλέντης, Χοτζάι, Στανένης, Αλεξανδράτος. Έπαιξαν και οι: Μεσολοράς, Παγουλάτος, Πυλαρινός, Πολλάτος, Μεσσάρης, Τόλης, Ζαβάλας, Βασιλάτος.

Κ14

Η Κ14 της ΕΠΣ Μεσσηνίας προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Κεφαλληνία/Ιθάκη έφτασε ισάριθμες στην ισοφάριση και πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Χριστόπουλος στο 37’ με σουτ, για να ισοφαρίσει ο Φίλιππας στο 44’ σε 1-1. Ο Χριστόπουλος βρήκε και πάλι στο 47’ τον δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας με σουτ μετά από σέντρα το 2-1. Ομως στο 57’ η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με γκολ που σημείωσε ο Μουρελάτος. Να σημειωθεί πως η Μεσσηνιακή ομάδα είχε δοκάρι με τον Γιαννόπουλο, ενώ της ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Χόχολης.

Και τα δύο ματς διαιτήτευσε ο Γιώργος Μπόζνος, με βοηθούς τους Γιώργο Γουρνικιώτη και Κώστα Μητρόπουλο, όλοι τους από την Αρκαδία.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καπράλος, Περαματζής, Β. Μπούνας, Καραχούντρης, Γιακουμής, Τσάνε, Χόχολης, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Σερέτης, Σαούτης. Έπαιξαν και οι: Κίρκο, Π. Μπούνας, Παπαδόπουλος, Αραπάκης, Καρακάϊδος και Δεδούσης.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: Γιώργο, Τσιλιμιδός, Καραμπάτσος, Φουρνιέ, Πίρρα, Συριάτος, Μουρελάτος, Φίλιππας, Κρίστο, Μπεκίρη, Καραχρήστος. Έπαιξαν και οι: Βασιλόπουλος, Στρατιώτης, Μεσολωράς, Κολιέρ, Χαραλαμπίδης, Κουμπούλης και Παπαδάτος.