Κυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 21:23

Football League: Ισόπαλο το ντέρμπι στη Νίκαια - Ουραγός η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Football League: Ισόπαλο το ντέρμπι στη Νίκαια - Ουραγός η Καλαμάτα

Ιωνικός και Βέροια έμειναν στο 0-0 και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα των Τρικάλων το Σάββατο μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη θέση. Σπουδαίο διπλό για την Ιεράπετρα στην Καλαμάτα.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Βέροια με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την ήττα των Τρικάλων το Σάββατο από τη Νίκη Βόλου. Έτσι δεν μείωσαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη θέση παίρνοντας από ένα βαθμό.

Από εκεί και πέρα η Ιεράπετρα σε ένα χορταστικό παιχνίδι κέρδισε με 3-2 την Καλαμάτα στην επιστροφή του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας". Ενώ και ο Διαγόρας έφυγε με το διπλό από τον Ασπρόπυργο νικώντας με 3-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Τόσο ο Ιωνικός όσο και η Βέροια παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νίκαιας με στόχο το τρίποντο που θα τους έφερνε σε απόσταση βολής από τα Τρίκαλα. Αυτό δεν ήρθε όμως με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (60′ Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (80′ Καλογέρης), Σμυρλής (41′ Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (90+3′ Ταϊρης), Πέντα (81′ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73′ Μπλέτσας).

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΓΛΙΑ 1-1

Το παιχνίδι κρίθηκε με δύο γκολ στο τέλος των δύο ημιχρόνων. Στο 45' έπειτα από το κόρνερ ο Παπανικόλας έκανε το 1-0 για το Αιγάλεω και στο 82' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Σαρβανίδης διεκδίκησε τη μπάλα με τον Παπανικόλα και ο διαιτητής Ωραιόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Ο Ντούνκα το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Κατσικογιάννης (60’ Τσαφταρίδης), Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης (84’ Ντιατά), Φαρινόλα, Ροτζέριο (48’ Μαγκάκης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλας, Πότσι, Μιλκούδης, Εππάς (60’ Σαρβανίδης), Ευθυμιάδης, Ζορμπάς (74’ Μαντζίρης), Παπαδημητρίου (85’ Καρτσαμπάς), Ντούνγκα, Λεμονής.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-3

Ο Διαγόρα ήταν απόλυτα κυρίαρχος στο ματς του Ασπρόπυργου επικρατώντας με 3-0 και πήρε ένα τρίποντο που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γλυνού στο 3' ενώ ο Μπαρμπαρούσης στο 45' με πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπουρλάκης στο 65'. Στο 89′ ο Πατσαρούχας έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγόπουλου.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης (59′ Γκατζολάρι), Λογοθέτης, Ζώνας, Σταγάκης (75′ Ζγκούρι), Νικολακάκης, Νικολάου, Βασιλείου, Κάκκο, Σρέσκοβιτς, Πίντο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (89′ Κασνέτση), Πινιώτης, Γλυνός (69′ Γούλας), Μπουρλάκης (85′ Πατσαρούχας), Μπαρμπαρούσης.

ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου και παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 έγινε από τον Μαρκόπουλο στο 54' ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μελισσόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης (82′ Θωμαϊδης), Παπαστεργιανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι, Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης (87′ Δεινόπαπας), Ντούνης (84′ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2-3

Ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε γκολ έγινε στην Καλαμάτα στην επιστροφή του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" μετά από λίγες αγωνιστικές με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια νίκη με 3-2 και πήραν το τρίποντο που τους έφερε στη 4η θέση.

Η Ιεράπετρα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 8' με σουτ του Αποστολόπουλου με την Καλαμάτα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 25' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Οσμάναγκιτς. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά στο 57' με σουτ του Σέχου ενώ στο 70' ο Βογιατζής με νέο σουτ έκανε το 3-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ στο 82' με σουτ του Κωνσταντινόπουλου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασσωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς (46′ Ράκιτς), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς (71′ Μάκος (76′ λ.τ Μπάμπης), Αλεξόπουλος.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Μηνάς (74′ Μέμος), Αποστολόπουλος (81′ Παπαδόπουλος).

ΙΑΛΥΣΟΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-0

Ένα τέρμα από τον Μαραγκουδάκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό ώστε ο Ιάλυσος να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Θεσπρωτού και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Αυγενικού, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Κ. Χειμωνέττος, Ρεκλείτης (55′ λ.τ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης (72′ Τερζίου), Πετράκης, Χατζηδίμπας.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Νόνης, Σταυρίδης (77′ Κάτσης), Δημητρούλας, Κωνσταντακόπουλος, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Γώγος, Κόλλας, Ευθυμίου, Μπίκας (88′ Τσιάτσας).

Κίτρινες: Ρεκλείτης, Κ. Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Τζελάι – Γιώργου, Δημητρούλας, Ραμίρεζ, Ευθυμίου

Κόκκινες: 61′ Μαραγκουδάκης

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νίκη Βόλου - Τρίκαλα 2-0 (23' Ντομίνγκεθ, 76' Γκαρσία)

Ιαλύσος - Θεσπρωτός 1-0 (16' Μαραγκουδάκης)

Καλαμάτα - Ιεραπέτρα 2-3 (25' Οσμανάγκιτς, 82' Κωνσταντόπουλος/8' Αποστολόπουλος, 57' Σέχου, 70' Βογιατζής)

Αιγάλεω - Τριγλία 1-1 (44' Παπανικόλας/83' Ντούνκα)

Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (54' Μαρκόπουλος, 90+2' Μελισσόπουλος)

Ασπρόπυργος - Διαγόρας 0-3 (3' Γλυνός, 45' Μπαρμπαρούσης, 65' Μπουρλάκης)

Ιωνικός - Βέροια 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τρίκαλα 28

2. Ιωνικός 25

3. Βέροια 22

4. ΟΦΙ 21

5. Καβάλα 20

6. Ολυμπιακός Βόλου 20

7. Διαγόρας 19

8. Νίκη Βόλου 18

9. Ασπρόπυργος 14

10. Αιγάλεω 13

11. Τριγλία 12

12. Ιάλυσος 12

13. Θεσπρωτός 11

14. Καλαμάτα 11

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4-5 Ιανουαρίου)
Διαγόρας – Βέροια
Καλαμάτα – Αιγάλεω
Ολυμπιακός Βόλου – Ασπρόπυργος
Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου
Ιεράπετρα – Ιάλυσος
Τρίγλια – Καβάλα
Τρίκαλα – Ιωνικός

Πηγή: sport24.gr