Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 20:17

ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πέμπτη σερί νίκη για τον ΑΟΚ που πλησίασε κι άλλο την κορυφή!

Γράφτηκε από τον

 

Ενα γκολ του Ιλιε Μιτρόφ στα μέσα του β’ ημιχρόνου με κεφαλιά χάρισε μεγάλη νίκη στην Κυπαρισσία επί της Μεθώνης εκτός έδρας με σκορ 1-0!

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΚ με τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο του και μάλιστα σε μια έδρα που μέχρι χθες η Μεθώνη ήταν αήττητη!Ετσι οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν την αναρρίχηση τους στη βαθμολογία, έφτασαν στην 6η θέση (μαζί με την Μεθώνη) και μείωσαν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή! Και όλα αυτά ενώ πριν πέντε αγωνιστικές ήταν στο -12 από την πρώτη θέση!

Πρώτη εντός έδρας ήττα για
Μεθώνη μετά από 14 μήνες!

Από την άλλη η Μεθώνη έχασε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της (είχε απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες) και είδε τον ΑΟΚ να την πιάνει στη βαθμολογία.
Μάλιστα ο ΑΟΜ ηττήθηκε στο γήπεδο του μετά από 14 μήνες και συγκεκριμένα από την περσινή πρεμιέρα της Α1 τοπικής (2-4 από Χανδριναϊκό)!
Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, πήγε στη δύναμη και φαινόταν πως θα κρινόταν στο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την Μεθώνη πάντως να είναι αρκετά μαχητική και να βάζει δύσκολα στην Τριφυλιακή ομάδα.
Μόλις στο 2’ το σουτ του Κωνσταντόπουλου έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.
Στο 20’ ο Γεωργιόπουλος είχε ένα καλό σουτ που χτύπησε στην πλάτη ενός αμυντικού και βγήκε κόρνερ.
Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Πουλάκο στο 32’ που δεν βρήκε στόχο.
Στο δεύτερο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον ΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και τη Μεθώνη να προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.
Στο 58’ ο Πουλάκος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε και ενώ ήταν σε επίκαιρη θέση μέσα στην περιοχή.
Η Κυπαρισσία βρήκε το δρόμος προς τα δίχτυα στο 65’ από μια στατική φάση...
Ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μιτρόφ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-1. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός είναι εξαιρετικός κεφαλοασφαιριστής και το απέδειξε στο χθεσινό ματς, χαρίζοντας ένα μεγάλο διπλό στην ομάδα του.
Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 85’ με την γυριστή κεφαλιά του Τσαγκάρη να απομακρύνει σε κόρνερ ο Μίντζηρας.
Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Ρηγόπουλο.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπάμπαλης, Τομαράς, Κουτίβας, Παπανικολόπουλος (46’ λ. τρ. Καγιανάς), Σαμπάνι, Σούλα, Πείδης, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Παπαδημητρίου (65’ Ζόμπολός).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Μιτρόφ, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος, Γεωργιόπουλος (60’ Τζανέτος), Τσαγκάρης, Μπάρκας (75’ Κόλλιας), Κωνσταντόπουλος (87’ Κοσμόπουλος).