Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2019 19:31

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επέστρεψε ο Μπάλλας

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επέστρεψε ο Μπάλλας

 

Την προσπάθεια ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της Σπερχογείας.

Ετσι η πρώτη μεταγραφική κίνηση είναι η απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Μπάλλα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ανδρούσα και μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στους “ταύρους”.

Ηδη οι παράγοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών και με άλλους παίκτες ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό, για να μπορέσει να κάνει την αντεπίθεση της με στόχο την απομάκρυνση αρχικά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και από εκεί και πέρα να καταφέρει να ανανεώσει την παραμονή της στην Α’ τοπική.

Για την ώρα οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει με ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται η τελική επαφή ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα.

Ο Γιώργος Δωδεκάτος, δεν άφησε χρόνο πολύ χρόνο στους παίκτες του, αφού έχει βγάλει πρόγραμμα προπονήσεων με στόχο η ομάδα να δουλέψει σε αδυναμίες που έχει, αλλά και σε φυσική κατάσταση, ώστε να μπορέσει με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι σε καλύτερο επίπεδο για να μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Παράλληλα με τις προπονήσεις η Σπερχογεία θα δώσει και φιλικά παιχνίδια. Χθες στην έδρα της υποδέχτηκε τον Διαγόρα Κοπανακίου, ενώ γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί αντίπαλος, ώστε να παίξει ένα ακόμη στη διάρκεια της εβδομάδας.