Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 15:25

ΕΡΑΝΗ – ΜΕΘΩΝΗ 2-1: Πρόκριση στο 91’ για ΑΟΜ με Παπανικολόπουλο! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στο 1ό λεπτό των καθυστερήσεων η Μεθώνη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, παρά την ήττα της με 2-1 από την Εράνη, την Κυριακή το απόγευμα μέσα στα Φιλιατρά.

Η νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα και το γκολ που σημείωσε στο 91’ ο Παπανικολόπουλος, έδωσαν την πρόκριση στη φιλοξενούμενη ομάδα, η στο παρελθόν έχει περάσει ξανά στα ημιτελικά και μάλιστα δύο φορές έχει βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα στο α’ 45λεπτο, σε ευκαιρίες που είχαν με τους Πουλάκο, Σούλα, Τομαρά. Συγκεκριμένα στο 10’ και στο 21’ ο Πουλάκος είχε ισάριθμα σουτ, στο πρώτο ο Ανδρώνης κατάφερε να διώξει την μπάλα και στο δεύτερο απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος. Στο 30’ ο Σούλα με απευθείας φάουλ επιχείρησε να σκοράρει, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 38’ σουτ του Σούλα απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος και στην επαναφορά ο Τομαράς σχεδόν σε κενή εστία σούταρε για να φύγει η μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, όμως δέχτηκαν δύο γκολ, το δεύτερο στο 82’ και από εκεί και μέχρι το σφύριγμα της λήξης προσπάθησαν να βρουν ένα γκολ, για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 91’ με τον Παπανικολόπουλο, ο οποίος είχε προωθηθεί στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Το γκολ στις καθυστερήσεις που έφερε και την πρόκριση πανηγύρισαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, που ταξίδεψαν στα Φιλιατρά παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ηταν συγκινητική η παρουσία τους και για το λόγο αυτό η διοίκηση μετά τον αγώνα εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την συμπαράσταση τους.

Η Εράνη, μπορεί να μην μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μίντζηρα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος στο 59’ άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ στο 82’ “έγραψε” το 2-0, σκορ που αν έμενε μέχρι το τέλος θα έδινε την πρόκριση στη Φιλιατρινή ομάδα, όμως τελευταίος μίλησε ο Παπανικολόπουλος, ο οποίος έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Αράπη και Τσουλάκο.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Ασημακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μπουρδέκας, Ανδρώνης, Κώτσος, Χρονόπουλος (78’ Χάρμπας), Πέππας, Τσουλάκος, Βλαχόπουλος, Βέλλης.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παπαδημητρίου (87’ Παυλόγιαννης), Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου