Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 13:11

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκανε το "μπαμ" με Εμέκα το Διαβολίτσι!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκανε το "μπαμ" με Εμέκα το Διαβολίτσι!

Με τα χρώματα του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα αγωνιστεί το 2020 ο Αντονι Εμέκα.

Ο 29χρονος Νιγηριανός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΔ , που ενισχύεται αισθητά προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στη Γ' εθνική. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έπαιζε μέχρι πρότινος στον Παναργειακό και έρχεται στη Μεσσηνία, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης που ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή. Ο Εμέκα είναι το τρίτο χειμερινό απόκτημα μετά τους Πλαστουργό, Ηλιόπουλο για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και έπεται συνέχεια ώστε να στεφθεί με επιτυχία το παρθενικό ταξίδι της μεσσηνιακής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Εμέκα έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Αχαρναϊκού και της Χαλκίδας και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Ναύπλιο, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ με 19 βαθμούς είναι 8ος και οριακά (στην ισοβαθμία) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, κρατώντας πάντως το αήττητο την περασμένη Κυριακή κόντρα στον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη (0-0).

Οι Λάκωνες προέρχονταν μάλιστα από τέσσερις διαδοχικές νίκες και έβρισκαν δίχτυα για 10 αγωνιστικές. Ως εκ τούτου ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ικανοποιητικός για το Διαβολίτσι, που έμεινε για 4ο ματς αήττητος και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία στο Ναύπλιο, αλλά και με περισσότερες λύσεις.