Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 18:39

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Σημαντική η πρόκριση”, τονίζει ο Παν. Πολίμος

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Σημαντική η πρόκριση”, τονίζει ο Παν. Πολίμος

Στους “4” του κυπέλλου Μεσσηνίας προκρίθηκε ο Εθνικός Μελιγαλά, που την Κυριακή το απόγευμα κέρδισε με γκολ στην παράταση τον Πάμισο στη Μεσσήνη.

Μια σημαντική πρόκριση για την ομάδα του Μελιγαλά, η οποία μάλιστα δίνει και ψυχολογία, όχι μόνο σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις στο κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Πολίμος μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Ηταν πολύ σημαντική η πρόκριση για εμάς. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θεωρώ ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο. Επίσης θεωρώ ότι είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και πιο κλασικές και παρότι μείναμε με 10 παίκτες δεν κινδυνεύσαμε. Στην παράταση ιδιαίτερα, ρίξαμε το βάρος στα στημένα και ένα από αυτά μας έδωσε την πρόκριση. Μας δίνει διάθεση και ψυχολογία, αλλά το βγάζουμε από το κεφάλι μας και κοιτάμε το πρωτάθλημα. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Σε αυτό το παιχνίδι γίνεται επιτακτική η νίκη για εμάς καταρχήν για να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και κατά δεύτερο λόγο γιατί παίζουμε στην έδρα μας”.

Γυρίζει ο Θανόπουλος

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ο Παναγιώτης Πολίμος θα δει στη διάρκεια της προπόνηση σε τι κατάσταση είναι ο Γιάννης ο Μακρής, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς του κυπέλλου, για να δει αν θα τον υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Σίγουρα στα πλάνα που ετοιμάζει για το παραπάνω ματς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σταύρο Μπούνα, ο οποίος αποβλήθηκε στον επαναληπτικό με τον Πάμισο.

Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων έχει ξεκινήσει ο Στάθης Θανόπουλος (δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν) και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα με όλη την ομάδα.