Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 14:54

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Εγραψε ιστορία με την πρόκριση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Εγραψε ιστορία με την πρόκριση στα ημιτελικά

 

Για πρώτη φορά στην 9χρονη ιστορία του ο Νέος Αρις θα συμμετάσχει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας (θα αντιμετωπίσει το Διαβολίτσι), μετά την πρόκριση που πήρε στα διπλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η ομάδα του Αρι, κατόρθωσε με γκολ στην παράταση, να μειώσει σε 2-1 και να πανηγυρίσει την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 2-0 των ερυθρόλευκων και με αυτό το γκολ, να πάρει το ένα από τα εισιτήρια για την ημιτελική φάση.

Για αυτή την αναμέτρηση ο προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Ηταν δύσκολο το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος μας, θα πιέσει από την αρχή. Αιφνιδιαστήκαμε στα πρώτα 20 λεπτά, με αποτέλεσμα να κάνουν το 2-0 σε αυτό το διάστημα και να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτα αγώνα. Εμείς καταφέραμε γρήγορα να αφυπνιστούμε, να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να γίνουμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν πιστοί στο πλάνο και στην τακτική, που αναγκαστήκαμε να σχεδιάσουμε εκ νέου με το 0-2 και αυτό είχε αποτέλεσμα να σκοράρουμε στην παράταση και να πάρουμε τη μεγάλη πρόκριση”.

Αυτό το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μυαλό όλων στην ομάδα έχει στραφεί στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, για την οποία ο Παναγιώτης Πεφάνης μας είπε: “Ξεχνάμε το παιχνίδι κυπέλλου και επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα όπου έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Παίζουμε εντός έδρα την προσεχή Κυριακή και στοχεύουμε στη νίκη”.

Η προετοιμασία για την παραπάνω αναμέτρηση ξεκίνησε προχθές το απόγευμα. Ο προπονητής του Νέου Αρι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός του Γιώργου Δρογγίτη, ο οποίος επέστρεψε στην Ομόνοια. Οσον αφορά την πιθανότητα ενίσχυσης, ο προπονητής του Νέου Αρι ανέφερε: “Για την ώρα δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας σχετικά με ενίσχυση του ρόστερ. Ομως έχουμε χρόνο μέχρι το τέλος του μήνα, αν είναι να προχωρήσουμε σε μεταγραφές”.