Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 11:54

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Ισοπαλία ελπίδας στη Ρόδο

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά από τις 19 Οκτωβρίου, όταν και νίκησε τον Ιωνικό με 1-0, η Καλαμάτα κράτησε το μηδέν, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Ετσι έμεινε χθες στο 0-0 με τον Ιάλυσο στη Ρόδο στο ντέρμπι των ουραγών στη Football Leaguε. H “Μαύρη Θύελλα” παραμένει στην τελευταία θέση, αλλά τουλάχιστον διέκοψε το σερί ηττών (Βέροια, Τρίκαλα, Θεσπρωτός, Ιεράπετρα, Αιγάλεω) και έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ιάλυσο, τον οποίο είχε κερδίσει με 2-0 στην Καλαμάτα.

Η ισοπαλία δεν είναι επιτυχία, αλλά δίνει ελπίδες στην Μεσσηνιακή ομάδα ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, εφόσον βέβαια ξεκινήσει και να κερδίζει, αρχής γενομένης από το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Στο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με το ματς να πηγαίνει στη δύναμη. Ο Ιάλυσος ήταν περισσότερο ορεξάτος στο πρώτο ημίχρονο, με την Καλαμάτα να ανεβάζει την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να σκοράρει.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χειριτράντας βρέθηκε τετ α τετ με τον Στεφανάκο, αλλά ο πορτιέρο της Καλαμάτας έκανε τεράστια επέμβαση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Η Καλαμάτα μετά το 15’ ισορρόπησε το ματς, αλλά απειλούσε μόνο με κάποια στημένα του Νατσιόπουλου. Από την άλλη δεν ένιωθε και πίεση. Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα ανέβασε ρυθμούς και στο 64’ έχασε ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο να γλιστρά και να πλασάρει άουτ από καλή θέση. Στο 72’ ο Νατσιόπουλος δοκίμασε το συρτό σουτ και ο Ανδρούτσος απέκρουσε δύσκολα. Ο γκολκίπερ του Ιάλυσου είπε “όχι” και στο φάουλ του Νατσιόπουλου στο 81’ αποκρούοντας με γροθιές στην τελευταία καλή στιγμή της “Μαύρης Θύελλας”.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Ντιατά (84’ Πεταυράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειριτράντας, Χειμωνέττος, Μαστραντωνάκης (79’ Κυριλλίδης), Πετράκης (61’ Τασιούλης), Γιώργου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλη, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Μπάμπης (59’ Καντούτσης), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης (70’ Πετσίτης), Μπούσμπίμπα, Νατσιόπουλος (82’ Τριανταφυλλάκης), Ηλιόπουλος.

Νίκη για την Κ 17

Με το εντυπωσιακό 4-0 νίκησε το Σάββατο η Κ 17 της Καλαμάτας εκτός έδρας την αντίστοιχη της Ιεράπετρας για το πρωτάθλημα νέων της Football League. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρουμελιώτης 13’ πέναλτι, 36’), ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Γουρνάς (70’), Μουζάκης (88’). Με αυτή τη νίκη η Καλαμάτα έφθασε τους 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

ΦΩΤΟ: Xxsports.gr