Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 18:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Νίκη μετά από δυόμισι μήνες!

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Νίκη μετά από δυόμισι μήνες!

 

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ανδρούσα επικράτησε χθες με 2-0 της Αβίας και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας εκεί την χθεσινή της αντίπαλο.

Οι “κυανόλευκοι” επέστρεψαν στις νίκες μετά από οκτώ στείρες αγωνιστικές και ύστερα από δυόμιση μήνες! Μάλιστα αύξησαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Αβία στο 15’ με τον Δ. Κορμπή να σουτάρει και τον Μπαχράμη να αποκρούει εντυπωσιακά στο δεξί “Γ”.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο φορές πέναλτι για χέρια αμυντικών μέσα στην περιοχή, με την δεύτερη περίπτωση όπου ήταν ο Κάλλας στη φάση να την χαρακτηρίζουν πιο κραυγαλέα.

Προηγήθηκε με Ιμεράσι στο 31'

Τελικά στο 31’ η Ανδρούσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με συρτό σουτ του Ιμεράσι που πήγε στη δεξιά γωνία (1-0).

Στο 37’ ο Κάλλας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κάμπου ήταν ανώτερη και έψαξε την ισοφάριση.

Στο 55’ ο Κ. Κορμπής έκανε το κόψιμο από δεξιά και ο Π. Καρδάσης σούταρε λίγο άουτ.

Η υπεροχή της Αβίας δεν μετουσιωνόταν σε ευκαιρίες και γκολ και λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή “καθάρισε” το ματς με ένα δεύτερο γκολ....

Στο 88' το 2-0 με Καλογερόπουλο

Ηταν το 88’ όταν σε μία αντεπίθεση ο Τσαναλίας έδωσε στον Καλογερόπουλο που με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός της Ανδρούσας Δημήτρης Γκούνης μπήκε στο ματς στο 62’, όμως μετά από οκτώ λεπτά αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε ο ανέτοιμος Παναγιώτης Φαράντος.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τον Τσοπανάκη και την Σ. Τσαούση.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Ιμεράσι, Καλογερόπουλος, Τσαναλίας, Θεοδοσόπουλος, Κάλλας (62’ Γκούνης 70’ λ.τρ. Φαράντος), Κοντομανωλόπουλος, Χαρίτος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Θ. Καρδάσης, Γ. Καρδάσης, Τζανετέας, Αλντέσκου (46’ Π. Καρδάσης), Τσουλάκος, Κωνσταντόπουλος, Δ. Κορμπής, Γεωργαντάς, Κ. Κορμπής, Γεωργίκος.