Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 19:25

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-3: Νίκη ανάσα στο ντέρμπι των ουραγών

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Τσικλητήρας Πύλου ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο την Σπερχογεία στο “Π. Γεωργανάς”...

Η ομάδα της Πύλου επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας των “Ταύρων” και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την 13η θέση. Ηταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Πυλιώτες και πρώτη μετά από αυτή την πρεμιέρας επί του Καλού Νερού! Στον αντίποδα ο κατήφορος συνεχίστηκε για την Σπερχογεία που έχασε έναν “τελικό” στην έδρα της απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και “βυθίστηκε” κι άλλο στο πάτο της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού τους, Θανάση Δούνια που έγραψε το 0-1.

Στο 40’ ο Δικαίος σκόραρε για την Σπερχογεία, αλλά υποδέχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Η ισοφάριση για τους “Ταύρους” ήρθε στο 56’ με κεφαλιά του Πετράκου ύστερα από κόρνερ του Δικαίου (1-1).

Ο Τσικλητήρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 70’ και πάλι από στημένη φάση και συγκεκριμένα με εκτέλεση φάουλ του Πανταζόπουλου (1-2).

Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Ράτσεβ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το ίδιο έγινε στο 75’ με τον Δημητρίου και έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες.

Η Σπερχογεία πίεσε για τη ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε. Συγκεκριμένα στο 90’ ο Δούνιας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδίασε τον Καλλιντέρη, γράφοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Γάκη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Δωδέκατος, Πετράκος, Πετριτάι, Κοστρίβας (82’ Μούσα), Δασκαλάκης (40’ λ. τρ. Κοτσιλιέρης), Σαούτης (88’ Αντωνίου), Δικαίος, Καραχάλιος, Μάραντος (65’ Μπάλλας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Μαρκολέφας, Καρδάσης, Ιλιάζι, Πανταζόπουλος, Κουρεμπανάς (79’ Καρύδας), Ράτσεφ, Δούνιας, Κ. Μεμά, Ζάτσα (67’ Ράλλης), Μεμουσάι (91’ Ζίου).