Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 16:10

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη χθεσινή αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Κορώνης, εκεί όπου ο τοπικός Ακρίτας και ο Πάμισος έμειναν στο 0-0.

Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργούν φάσεις για γκολ, αλλά χωρίς να καταφέρουν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην κατάφεραν να σκοράρουν, όμως με τις ευκαιρίες που είχαν θεωρούν ότι αδικήθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο δίκαια βρίσκονται μέσα στην πρώτη 5άδα.
Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα από τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις, η πρώτη στο 10’ όταν ο Μωράκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μπίζου και η δεύτερη στο 60’ όταν ο Σαραντόπουλος από κανονική θέση πρόλαβε του αμυντικούς και ήταν έτοιμος να απειλήσει την εστία του Σταθά, όμως με υπόδειξη του β’ βοηθού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ευκαιρίες - δοκάρια

Στο 21’ ο Σαραντόπουλος με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 64’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου, οι Μωράκης και Μπίζος προσπάθησαν να βρουν την μπάλα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76’ ο Μουτζούρης σε κόντρα επίθεση μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80’ ο Χοτζόλι έκανε το σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα, όμως πρόλαβε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος και με το σώμα του βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε και έτσι κατέληξε κόρνερ.

Με 10 παίκτες από το 33’

Οι δύο ομάδες για σχεδόν μία ώρα αγωνίστηκαν με 10 παίκτες γιατί στο 33’ ο διαιτητής Κουτσαναστάσης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Πάλια και Παπαδόπουλο για αψιμαχία που είχαν στο κέντρο του γηπέδου.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Δ. Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Καπινιάρης (65’ λ.τρ. Χοτζόλι), Μάραντος (90’ Ακριβόπουλος), Κρητικάκης, Διακουμής, Μουτζούρης, Γεωργιόπουλος (75’ Σταμάτης), Παλιάς.  
ΠΑΜΙΣΟΣ: Σ. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Μπορχάν, Σαραντόπουλος, Κουλόπουλος (83’ Καλογερόπουλος), Αράπι (72’ Βλάχος), Παπαδόπουλος.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη