Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 20:15

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

 

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου, ο Τσικλητήρας Πύλου με την Α.Ε. Μάνης, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ενα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις ομάδες, που είχαν ως στόχο τη νίκη και τους τρεις πόντους. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, ήθελαν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να συνεχίζουν την προσπάθεια για τη σωτηρία τους. Οι φιλοξενούμενοι για να απομακρυνθούν από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους.

Ο Τσικλητήρας με το ισόπαλο αποτέλεσμα παραμένει κάτω από την ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό και θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στα παιχνίδια του β’ γύρου, έτσι ώστε να ανανεώσει την παραμονή του στην Α’ τοπική.

Η ομάδα της Μάνης, με την εικόνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του αγώνα άξιζε να κερδίσει, όμως οι παίκτες της πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσαν δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και άλλη φορά ώστε να φύγουν με το τρίποντο από το Σουληνάρι.

Φάσεις - γκολ

Στο 16’ από σέντρα του Φετάχου ο Χελάς με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 42’ ο Κάνιστρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Νικολόπουλο, πλάσαρε, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος πρόλαβε αμυντικός και την έδιωξε.

Στο 44’ από σέντρα του Φετάχου ο Χελάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 49’ ο Κ. Μεμά με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70’ ο Κάνιστρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καρδάση και ο διαιτητής Τσουλάκος σφύριξε το πέναλτι. Ο Κάνιστρας ευστόχησε από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2.

Στο 73’ μετά από προσπάθεια του ο Κάνιστρας με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Αλεξανδρόπουλο και αυτός έκανε τη σέντρα για τον Φετάχου, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ ο Γιαννής ανέτρεψε αντίπαλο του στην περιοχή και ο Τσουλάκος υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μεμουσάι ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 92’ ο Χατζηπαναγιώτης έκανε διείσδυση μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού στην προσπάθεια του να την διώξει και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Κάνιστρας το εκτέλεσε όμως ο Νικολόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας απέκρουσε και διατήρησε το σκορ στο 2-2.

Η Α.Ε. Μάνης διαμαρτύρεται για ένα γκολ που δεν μέτρησε και πέναλτι που δεν της δόθηκε. Συγκεκριμένα στο 30’ από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Χελάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ύστερα από την υπόδειξη της α’ βοηθού Ρηγοπούλου. Στο 85’ ο Αλεξανδρόπουλος προσπάθησε να γίνει αποδέκτης της μπάλας, αλλά έπεσαν πάνω του τρεις αμυντικοί, αλλά ο διαιτητής Τσουλάκος δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο γιατί στο 80’ ο Πουλάκος αντίκρισε την κόκκινη γιατί κλώτσησε αντίπαλο εκτός φάσης και στο 85’ αποβλήθηκε ο Κουρεμπανάς (2η κίτρινη) για μαρκάρισμα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Μαρκολέφας, Καρδάσης, Κ. Μεμά, Ζάτσα, Μεμουσάι, Πανταζόπουλος, Κουρεμπανάς, Ιλιάζι, Ζίου (35’ Γ. Ράλλης), Σπ. Κοτσοβός (46’ Κλαρίδας).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κατσαρέας, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Γιάννης, Πολυμενέας, Δουρούμης, Κάνιστρας, Μπέρμπερι (64’ Τσουλάκος), Φετάχου (85’ Πετ. Σπυρέας), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.