Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 10:01

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στην Καλαμάτα η 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 10 ομάδων θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στην Καλαμάτα η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β' εθνικής Πελοποννήσου στο πινγκ - πονγκ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό του Πολυκλαδικού. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ομιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας φιλοξενεί μία διοργάνωση πινγκ - πονγκ μετά το πανελλήνιο βετεράνων τον Ιούνιο. Οι δέκα ομάδες του ομίλου που θα λάβουν μέρος είναι: ΟΕΑ Καλαματας, ΑEK Tρίπολης, ΑΟ Ξυλοκάστρου, Λέων Κορινθίας, ΦΕΑ Πρέβεζας και οι Πατρινες ΑΟ Παγώνα Πατρας, Φοίνικες Γλυφάδας, Φάρος, Γαλήνη, Ίκαρος Καστριτσιου. Θα διεξαχθούν συνολικά 15 ομαδικοί αγώνες και η κάθε ομάδα θα παίξει 3 αγώνες.

Η ομάδα της Καλαμάτας θα αγωνιστεί πρώτα με τη Γαλήνη, έπειτα με την επίδοξη και περυσινή πρωταθλήτρια Παγωνα και τέλος με τη νεοφώτιστη Πρέβεζα.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι Ξαρχάκος, Κυριακοπουλος, Καλογερόπουλος, Κωστόπουλος και Ρουμελιωτης και θα προσπαθήσουν για νίκη ή νίκες προκείμενου να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη 5αδα του ομίλου. Τέλος να σημειωθεί ότι ο ΟΕΑ Καλαμάτας, κατέκτησε το κύπελλο, στα πλαίσια του κυπέλλου βετεράνων ποφεπα, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Ξυλόκαστρο.