Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 14:20

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μέτρησε δυνάμεις με Βριλήσσια και Θρίαμβο ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Δύο δυνατά φιλικά έδωσε το Σαββατοκύριακο ο Απόλλωνας Καλαμάτας.

Η μεσσηνιακή ομάδα παρά τις κακές καιρικές συνθήκες μετέβη στην Αθήνα και αντιμετώπισε κατά σειρά τα Βριλήσσια, που μετέχουν στην Pre League και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Β’ εθνικής.

Ο Απόλλωνας πήρε θετικό βαθμό και στα δύο τεστ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Να σημειωθεί ότι το σαββατιάτικο φιλικό με τα Βριλήσσια ξεκίνησε στις 5.30 μ.μ. και αναγκαστικά διεκόπη λίγο μετά τις 6.30 μ.μ., μιας και σημειώθηκε διακοπή ρεύματος. Ο Απόλλωνας κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, πάλεψε στα δύο πρώτα σετ χάνοντας 25-19 και 25-23 και στο τρίτο με 25-18. Στο τέταρτο που δεν ολοκληρώθηκε, στο σημείο της διακοπής κέρδιζε με 19-10.

Την Κυριακή με το Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Απόλλωνας επικράτησε στα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 25-21 και στα δύο επόμενα σετ ηττήθηκε με 25-23.

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης μετά το δεύτερο σετ, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.. Ο προπονητής του Απόλλωνα χρησιμοποίησε τις εξής 13 αθλήτριες: Πάσα, Μικέλη, Ιωσηφίδη, Κόλλια, Καραμούντζου, Γ. Δεδούση, Καραγιάννη, Κοντέα, Μασουρίδη, Αποστολοπούλου, Γκόγκου, Μπούνα, Οικονομοπούλου. Απουσίαζαν οι Μπελογιάννη, Κοτσώρη και Ε. Δεδούση.

Ο Απόλλωνας θα βρεθεί και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να δώσει δύο φιλικά. Συγκεκριμένα το Σάββατο θα παίξει με τον Απολλώνιο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α2 και την Κυριακή με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού, ομάδα Pre League Στα εν λόγω φιλικά ο Μπάμπης Μυτσκίδης θα κάνει και τελικές δοκιμές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, στις 20 Οκτωβρίου και το εντός έδρας ματς με την Πετρούπολη. Εκτός παραμένει η Κοτσώρη, ενώ θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς η Ελενα Δεδούση.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα δείξει για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε ότι στο εντός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Απολλώνιο, τα έσοδα θα δοθούν στα παιδικά χωριά SOS Καλαμάτας, που γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους.