Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 12:30

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ιστορικό ματς για Απόλλωνα σήμερα με ΑΕΚ στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

 

Η ώρα για να δώσει ο Απόλλωνας Καλαμάτας το πιο λαμπερό και συνάμα ιστορικό ματς έφθασε, καθώς σήμερα θα υποδεχτεί στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την ΑΕΚ (Τσουμελέας, Χανδρινός οι διαιτητές) σε νοκ – άουτ ματς για το κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους “16” του θεσμού, όπου θα μπουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Α1.

Η Ενωση αγωνίζεται στην Pre League με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ο νεοφώτιστος στην Α2 Απόλλωνας θα μπει στο γήπεδο για να χαρεί το παιχνίδι και ότι προκύψει.

“Πάμε να το ευχαριστηθούμε και ότι έρθει. Είναι πολύ καλό ειδικά για τις μικρές σε ηλικία αθλήτριες να παίζουν με τόσο καλές ομάδες. Η ΑΕΚ έχει παίκτριες που παίζουν στην εθνική και είναι τυχερά τα κορίτσια της ομάδας μας, που θα δώσουν ένα τέτοιο ματς. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε όσο γίνεται καλύτερα και να πάρουμε ότι μας αξίζει”, λέει στην “Ελευθερία” ο Μπάμπης Μυτσκίδης για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα περιμένει και από τον κόσμο της Μεσσηνίας να γεμίσει την κερκίδα.

“Πιστεύω ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι και να γεμίσει το γήπεδο, όπως έγινε και το Σάββατο. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Να σημειωθεί ότι τη δική της κερκίδα θα έχει και η ΑΕΚ σ’ ένα ματς που αποτελεί γιορτή για το γυναικείο μεσσηνιακό βόλεϊ. Οσον αφορά την προετοιμασία του Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με το Μεσσηνιακό.