Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 14:26

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Συμφώνησε με τον αρχηγό Βαγγέλη Ντάκουρη

Γράφτηκε από τον

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της Καλαμάτας ‘80 ενόψει της συμμετοχής στη νεοσύστατη Pre League.

Η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε την Πέμπτη την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη και το συνεργάτη του Στέφανο Μάνα και χθες έκανε γνωστό ότι έδωσε τα χέρια με τον αρχηγό Βαγγέλη Ντάκουρη,. Ο 28χρονος βολεϊμπολίστας είναι ένα από τα βασικά και παλαιότερα στελέχη των “λύκων”, που τον χαρακτηρίζουν μάλιστα σημαία του τμήματος.
Ο Βαγγέλης Ντάκουρης είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει από την περσινή ομάδα και εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις.
Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Ντάκουρη αναφέρει: “Η σημαία στον ιστό της! Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του αρχηγού της ανδρικής μας ομάδας Βαγγέλη Ντάκουρη για τη σεζόν 2020-21!! Ο @vdakouris είναι γεννημένος το 1992 στην Καλαμάτα, αγωνίζεται με μεγάλη άνεση τη θέση του ακραίου και του λίμπερο και έχει ύψος 1.88. ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στη ΓΕ Μεσσηνίας, πήρε μαθητής μεταγραφή στην ομάδα μας και έχει αγωνιστεί ακόμα στο ΣΠΑ Καρδίτσας πριν επιστρέψει οριστικά στην ομάδα μας το 2014. Διακρίνεται ιδιαιτέρως για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται για την ομάδα της πόλης μας!! Ευχόμαστε μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!”.