ΣΠΑΡΤΗ. Μετά τις δυο πρώτες επιτυχημένες ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από τον Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης με τη συνεργασία του κέντρου πρόληψης Ν. Λακωνίας «Δίαυλος» τηn Τετάρτη 4/12/2019 και ώρα 18:00 στο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο σεμινάριο και θέμα : «Ενδοσχολικός εκφοβισμός: Αίτια & Αντιμετώπιση» από την κοινωνική Λειτουργό του κέντρου Γκουντούνα Ασπασία .

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ποθητός ο αργός λαγός» που έχει γράψει η μαθήτρια ΣΤ τάξης του σχολείου Παπαδάκου Αναστασία .

Ποθητός: Ο αργός λαγός

Δυο μικρά κορίτσια... η Αναστασία και η Στέβη συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα υπέροχο παραμύθι που αφήνει στον αναγνώστη ιδιαίτερα μηνύματα.

Η Αναστασία Παπαδάκου γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας το 2008, όπου και κατοικεί μόνιμα με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

Φοιτά στην ΣΤ’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης και εκτός από τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών, ασχολείται με τη σύνθεση ποιημάτων, τη μουσική και τις πολεμικές τέχνες

Το παιδικό Παραμύθι «Ποθητός: Ο αργός λαγός» αποτελεί την πρώτη οργανωμένη συγγραφική της προσπάθεια που απευθύνεται τόσο στο παιδικό κοινό, όσο και σε ενήλικες που μέσα τους κρύβουν ακόμα την παιδική αθωότητα.

Η Στέβη Καστρίτη Stacey Kastr γεννήθηκε στο Γύθειο Λακωνίας το 2004 όπου και μένει μόνιμα με τους γονείς της και τον μικρότερο αδερφό της.

Φοιτά στην Γ’Γυμνασίου . Διδάσκεται Αγγλικά, Ιταλικά και έχει οκτώ χρόνια σπουδές στο πιάνο τρία χρόνια φωνητική στο κλασσικό τραγούδι. Στο παρελθόν έχει κάνει οκτώ χρόνια κλασσικού μπαλέτου ενώ τώρα ασχολείται με λάτιν χορούς. Επίσης έχει πάρει μέρος σε θεατρικές ομάδες.

Στη ζωγραφική είναι αυτοδίδακτη. Τα σκίτσα της για το παραμύθι «Ποθητός: ο αργός λαγός» είναι η πρώτη της οργανωμένη δουλειά.