ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 24.12.2019 το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 18.12.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 59χρονου ημεδαπού, για απάτη.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθησαν, στις 24.12.2019 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τρεις (3) ημεδαποί, 20χρονη και δύο (2) ανήλικοι, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, με το πρόσχημα της αναφώνησης χριστουγεννιάτικων καλάντων, εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν -1- κινητό τηλέφωνο καθώς και χρήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθησαν, στις 24.12.2019 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για: α) εγκληματική οργάνωση, β) διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, γ) απλή συνέργεια σε ληστεία, δ) απόπειρα ανθρωποκτονίας, ε) παράνομη οπλοφορία, στ) οπλοχρησία και ζ) πλαστογραφία.