Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αγγελική Πολυζ. Ηλιοπούλου
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Πολυζ. Ηλιοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Πολυζώης, τα παιδιά της Αναστασία – Αναστάσιος, Βασιλική – Ηλίας και Αντώνης – Ασπασία, τα αδέρφια της Ιερέας Σπύρος- Πρεσβυτέρα Γιαννούλα Καλομοίρη, Αλεξάνδρα – Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Τασία (χήρα) Παναγάκου και Γιαννούλα (χήρα) Καλομοίρη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευγενία Λ. Κρητσιμήλιου
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στου Γοράνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Λ. Κρητσιμήλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευδοκία Διαμαντάκου και Ελένη – Βασίλης Ρηγάκος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.


Αθηνά Ν. Ασπιώτη
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αθηνάς Ν. Ασπιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας – Ελένη και Κωνσταντίνα – Γιώργος, τα εγγόνια της Αθηνά, Νικόλαος, Παναγιώτης και Χριστίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ζορμπάς
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ζορμπά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παντελής, Σταύρος και Αλέξανδρος, οι γονείς του Παντελής – Ζορμπάς και Ειρήνη Χαρίση, τα αδέρφια του Αποστόλης – Αγγελική Ζορμπά, Ματίνα – Παναγιώτης Σαξιώνη, Θανάσης-Ευτυχία Χαρίση και Βασίλης – Αλεξάνδρα Χαρίση, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ι. Τσόπελας
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Τσόπελα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Γιώργος – Έστα και Αγγελική, τα εγγόνια του Αλεξάνδρα, Αναστασία-Αθηνά, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Λουκάς Ιωάν. Μακελλαράκης
Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λουκά Ιωάν. Μακελλαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατερίνα, τα παιδιά του Σταύρος, Ιωάννης, Αντώνης, Ναυσικά – Ανδρέας, Δανάη και Αθηνά, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Κ. Παυλάκου (Χήρα)
Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Κ. Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νεκτάριος και Μαυρέτα, τα αδέρφια της Αποστόλης – Χαρίκλεια Καψάλη και Ματούλα Ασιούρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικού σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.