ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Την 10η νίκη του πέτυχε χτες Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Αστέρας Βλαχιώτη αφού επικράτησε με δύο τέρματα του ΠΑΟ Βάρδας. Τα γκολ του Δωματά στο 37 και του Σιαλμά στο 52 κράτησαν τη ομάδα του Βλαχιώτη στην κορυφή του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Σημειώνουμε ότι η ομάδα έχει 32 βαθμούς και ακολουθεί η ομάδα του Ναυπλίου με 31.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη μπήκε πολύ επιθετικά στο Δημοτικό Στάδιο του Βλαχιώτη με την ομάδα να στελεχώνεται πλέον από πολλούς νέους παίχτες και αντιμετώπισε τον ΠΑΟ Βάρδας που παρόλες τις απουσίες του προσπάθησε για τη νίκη με όλες του τις δυνάμεις. Η ομάδα της Ηλίας βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη του ομίλου και καταβάλλει προσπάθεια να παραμείνει στην Γ’ εθνική.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Βάρδας, το παιχνίδι ήταν δύσκολο όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά ο ίδιος δεν έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. «Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Χάσαμε από μια ομάδα που για μένα είναι η πιο πλήρης ομάδα αυτή τη στιγμή στον όμιλο»

Σε αντίστοιχες δηλώσεις ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γιώργος Κούτσης δήλωσε συγκρατημένος σε σχέση με το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας αλλά και τις νέες προσθήκες που πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενσωματωθούν και να αποδώσουν. Εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας και δήλωσε συγκεκριμένα για τον κύριο Τσίρκοβιτς: «Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ, είναι ένας αγωνιστής της ζωής, δίνοντας καθημερινά μια μάχη και όλοι εμείς θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τα ζητήματα αυτά παρά το ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά τον καθιστώ σημαιοφόρο στην προσπάθεια που κάνει και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει νικητής από όλο αυτό, αν και είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής, γιατί ο Μίκι δεν πέφτει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Βλαχιώτη θα υποδεχτεί τη Σπάρτη για τη 16η αγωνιστικής. Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος αφού οι δύο ομάδες έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά.