ΕΛΛΑΔΑ.Σύμφωνα με τη στήλη Media της εφημερίδας Real News, oι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή.

Tα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν γυριστεί πριν από ένα μήνα.

Σε πρώτη φάση, το κανάλι μείωσε τα επεισόδια από έξι σε τρία την εβδομάδα με στόχο να συνεχίσει, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, τη μετάδοση του MasterChef.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, το ζήτημα του MasterChef αναθεωρείται καθημερινά, ενώ πάνω στο τραπέζι, με πολλές πιθανότητες να ληφθεί τελικά η απόφαση, βρίσκεται και η λύση της διακοπής του ριάλιτι.

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή, να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξαναμαζευτούμε από εκεί που το αφήσαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν», είπε στην εφημερίδα υψηλόβαθμη πηγή του Star.

Η διακοπή των γυρισμάτων του MasterChef είναι η πιθανότερη λύση, καθώς διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Ήδη ένα γύρισμα που επρόκειτο να γίνει στη Μονεμβασιά αναβλήθηκε.

Ακόμα και με διακοπή γυρισμάτων, το κανάλι έχει υλικό να μεταδίδει για περίπο