O Λαγός στον Έβρο και η αλεπού στο παζάρι

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο του κόμματος Λαγού, απεικονίζουν τον υπόδικο ευρωβουλευτή μαζί με αυτόκλητους «εθνοφύλακες».

Στο ακροδεξιό, ρατσιστικό και ακόμα ακαταδίωκτο «παζάρι» που έχει στηθεί αυτές τις μέρες στον Έβρο, βρέθηκε ο υπόδικος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν μετά τα μεσάνυχτα (6/3/20) στον ιστότοπο του νέου του «πολιτικού» σχηματισμού, ο άλλοτε περιφερειάρχης και βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος Χρυσή Αυγή απεικονίζεται μαζί με κατοίκους(;) της περιοχής να «συμμετέχει ενεργά στις περιπολίες που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής». Το δημοσίευμα συνεχίζει αποκαλύπτοντας τον σκοπό της επίσκεψης του Γ. Λαγού, «για να εντοπίσουν και να παραδώσουν στις αρχές λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα» διασπείροντας την απαραίτητη ψευδή είδηση που ολοκληρώνει την «ανταπόκριση».

Εκτός της ομολογίας διάπραξης του αδικήματος της αντιποίησης αρχής, πράγμα σύνηθες από την εποχή που ο Γ. Λαγός δρούσε υπό την αιγίδα του Ν. Μιχαλολιάκου, ο υπόδικος ευρωβουλευτής φαίνεται στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο να συνομιλεί με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με άγνωστους άνδρες ντυμένους με παραλλαγές.

Όπως φαίνεται να κάνει, ως επί το πλείστον διαδικτυακά, και η Χρυσή Αυγή αυτές τις ημέρες, ο Γ. Λαγός σε μια προσπάθεια στρατολόγησης οπαδών άφησε για λίγο τα σαλόνια του Στρασβούργου και ως άλλη αλεπού είπε να βγει μια βόλτα στο παζάρι.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο